Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Armani Si EDP Intense Refillable Parfüm 50 Ml
Armani Si EDP Intense Refillable Parfüm 50 Ml 1

Armani Armani Si EDP Intense Refillable Parfüm 50 Ml

4450 TL
Sepette %25 İndirim
3337.50 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : “Sì” en güçlü kelimedir. Sì’nin gücünü yeni eau de parfum intense ile hissedin ve hayatın sonsuz olanaklarını kucaklayın. Amberle donatılan Sì’nin yeni kokusu, kadifemsi çiçekler ve şehvetli vanilya buketinin ikonik siyah Frenk üzümü nektarı ile bir sentezidir. Yeni eşsiz mücevher şişesi, altın Sì logosu ile süslenmiştir. Parfümün yoğun gücü her kadını Sì demeye davet eder. Büyüleyici şişesi dayanıklı, geri dönüştürülebilir ve yeniden doldurulabilir olarak tasarlanmıştır.
Ürün İçeriği : İMZA NOTALAR Bu koku ikonik siyah Frenk üzümü nektarı, Isparta gülü ve davana, yoğun Bourbon vanilyası ve dumanlı siyah çay özünün harmanıyla yaratılmıştır. Üst Nota, Siyah Frenk üzümü nektarı: Sì’deki siyah Frenk üzümü nektarı tomurcuktan değil, meyveden eşsiz bir özütleme tekniği ile elde edilir. Bu sayede ortaya daha meyvemsi ve yoğun bir nota çıkar. Kalp Nota, Isparta gülü ve Davana: Kalp notada, gülün en zengin ve en çekici yönlerini ortaya çıkaran Isparta gülü bulunur. Meyvemsi ve kadifemsi davanadan elde edilen esansiyel yağ notaları da Sì’nin yoğun çiçeksi hissini pekiştirir. Alt Notalar, Bourbon vanilyası ve siyah çay: Sì’deki bourbon vanilya özü izleri, Madagaskar’da yerel toplulukları desteklemeyi amaçlayan sürdürülebilir bir program aracılığıyla temin edilir. Hindistan’dan sürdürülebilir yöntemlerle elde edilen siyah çayın dumanlı ve otsu karakteri Si Intense’in imza vanilyasını öne çıkartır. GELECEĞİN PARFÜMÜ Yeniden Doldurulabilir, Dayanıklı Şişe Yeni Sì şişesi %15 geri dönüştürülmüş camdan üretilmiştir ve yeniden doldurulabilir özelliği sayesinde ham madde kullanımını önemli ölçüde azaltmıştır. Cam kullanımını %49 oranında, plastik kullanımını %44 oranında, metal kullanımını %67 oranında ve karton kullanımını ise %25 oranında azaltmıştır. İmza frenk üzümü nektarı doğal kökenlidir. Şehvetli Bourbon vanilya özü Madagaskar’daki yerel toplulukları destekleyen sürdürülebilir bir proje aracılığıyla toplanmıştır. Doğal siyah çay özü Hindistan’dan, parfümün yapısındaki bitkisel bazlı alkol ise Fransa’dan temin edilir. Ormanları Koruma Yeni Sì Eau de Parfum Intense ile Armani Beauty Rimba Raya Biyoçeşitlilik Rezerv’inin ormanlaştırma projesini desteklemeye başladı. Bu proje ile 293 hektar orman korunma altına alındı ve 15900 ton karbondioksit yakalaması ve depolaması gerçekleştirilmiştir.
Kullanım Şekli : 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Ürün Kodu: : 5003071985

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin