Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Clarins Multi-Active Jour Nemlendirici Krem 50Ml
Clarins Multi-Active Jour Nemlendirici Krem 50Ml 1

Clarins Clarins Multi-Active Jour Nemlendirici Krem 50Ml

3205 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yoğun günlük yaşama maruz kalan cildin gün boyunca enerjisini ve direncini koruması gerekir. 91'i doğal içeriklerden oluşan bu pürüzsüzleştirici, ışıltı artırıcı krem yenilikçi bir teknoloji içerir: - Skin Charger Complex]: Niasinamid, Deniz Çileği özü ile birleşerek ilk gözle görülür yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan güçlü bir ikili oluşturur. Cildin bariyer fonksiyonu güçlendirilir, parlaklığı artırılır ve gençliği korunur. - Teasel özü canlandırıcı özellikleriyle cilde enerji verir. - Çilek ağacı özü cilt dokusunu iyileştirmeye ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Sonuç : Cilde enerji verir, pürüzsüzleştirir ve nemlendirir. Cildin dokusu iyileşir, parlaklık yeniden canlanır.
Ürün İçeriği : %93 doğal içerikli, yenilikçi bir teknoloji içerir: • [Cilt Şarj Kompleksi]: Niasinamid, Deniz Boğadikeni özü ile birleştiğinde, ciltte ilk gözle görülür yaşlanma belirtilerini ve stres ve yorgunluğun gözle görülür belirtilerini azaltmaya yardımcı olan güçlü bir ikili oluşturur. Kuru ciltlere yönelik bu yaşlanma karşıtı krem ile cildin bariyer fonksiyonu güçlendirilir, parlaklığı yeniden canlanır ve gençliği korunur.
Kullanım Şekli : Drenajı ve cilt parlaklığını arttırmak için bir temizleyici kullandıktan sonra basınç kullanarak niasinamid nemlendiriciyi uygulayın. Rutininizi tamamlamak için her akşam gece kreminizi uygulayın.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : 300440510-45557
Ürün Kodu: : 5003135234

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin