Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Gelee Ultra Regenerating Retinol Krem 30 Ml
Gelee Ultra Regenerating Retinol Krem 30 Ml 1
Gelee Ultra Regenerating Retinol Krem 30 Ml 2
Gelee Ultra Regenerating Retinol Krem 30 Ml 3

Gelee Beauty Gelee Ultra Regenerating Retinol Krem 30 Ml

409.95 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Aqua, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Propanediol, Acmella Oleracea Extract, Hydrogenated Polydecene, Benzyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Inulin, Fructose, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Retinyl Sunflowerseedate, Butylene Glycol, Yeast Polysaccharides, Tocopheryl Acetate, C13-15 Alkane, Melia Azadirachta Leaf Extract, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Daucus Carota
Kullanım Şekli : Temizlenmiş cildinize yeterli miktarda kremi gündüz ve gece rutininizde göz çevresi hariç ince bir tabaka halinde uygulayın. Gündüz rutininde kullanılması durumunda cildinizi güneş kremi ile desteklemeniz tavsiye edilir.
Ürün Açıklaması : İçeriğinde bulunan Peptid kompleksi sayesinde ince kırışıklıkların ve çizgilerin görünümünün azaltılmasına yardımcı olurken cildin sıkılaşmasını da sağlar. Cildin yenilenme sürecini hızlandırır. Retinol ile kolajen ve elastin sentezini destekleyerek cildin elastikiyetini artırarak yaşlanma karşıtı etki gösterir. Cilt tonunu eşitleyerek leke görünümünde azalma sağlar. İçeriğinde bulunan 3 temel Ceramide cildin koruyucu bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Daha hızlı emilim ve daha hızlı sonuç sağlayan güçlü formülü sayesinde cildin daha pürüzsüz, parlak ve daha genç görünmesine katkı sağlar.
Model Kodu : GBN2
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002983625

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin