Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Guerlain Onarıcı Krem
Guerlain Onarıcı Krem 1
Guerlain Onarıcı Krem 2

Guerlain Guerlain Onarıcı Krem

34586.45 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

Stoklar azalıyor, tükenmeden alın.
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Orchidée Impériale Cream, on yıldan uzun bir süredir cilt yaşlanması belirtileri ve dokusunun duyusal zevki üzerindeki etkinliği ile tanınan olağanüstü bir eksiksiz bakım ürünüdür. Kadınlara orkide ve bilimin cildin uzun ömürlülüğüne sağlayacağı bakımın en iyisini sunar.Orkide ikilisinin müthiş güçlerinin keşfi sayesinde Orchidée Impériale kremi tüm görünür yaşlanma belirtileri ile daha etkili bir şekilde mücadele eder.
Ürün İçeriği : 30.000 tür arasından seçilen siyah orkidelerin tüm gücüyle zenginleştirilmiş çığır açan Blackimmune teknolojisi ™, cildin kendini savunma sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Sürekli korunarak, cilt yaşlanmasının tüm görünür belirtilerini azaltmak için kendini yeniden canlandırmaya odaklanabilir.
Kullanım Şekli : Her zamanki serumunuz yerine Orchidée Impériale bakım kürünü uygulayın. Küçük bir miktar alın ve yüzünüzün ortasından başlayıp dışarıya doğru alnınıza, yanaklarınıza ve çenenize doğru sürekli dairesel hareketlerle parmak uçlarınızla uygulayın.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5000368475

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin