Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
La Mer The Lifting Firming Serum 30Ml Sıkılaştırıcı Serum
La Mer The Lifting Firming Serum 30Ml Sıkılaştırıcı Serum 1

La Mer La Mer The Lifting Firming Serum 30Ml Sıkılaştırıcı Serum

14100 TL
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Efsanevi Miracle Broth™ ile güçlendirilmiş ve yeni Yeniden Yapılandırıcı Ferment (wn) ile aşılanmış YENİ Lifting Firming Serum, cildin genç şeklini, yapısını ve esnekliğini anında ve zaman içinde geri kazanmasına yardımcı olur. Zamanla kollajen ve elastin üretiminin arttırılmasını desteklerken, gözle görülür sarkmaları, hacim ve şekil kaybını onarmak için cildin iç yapısının yeniden oluşturulmasına katkı sağlar ve cilde sıkı bir his verir. La Mer'in imzası olan antioksidan Misket Limonu Çayı Konsantresi, gözle görülür yaşlanma belirtilerini hızlandırabilen hasar ve kirliliğe karşı savunmaya yardımcı olarak cildin yaşlanmayan güzelliğinin korunmasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği : Efsanevi Miracle Broth™, Yeniden Yapılandırıcı Güçlü Ferment, algler, düşük molekül ağırlıklı hyaluronik asit ve La Mer'in imzası olan antioksidan Limon Çayı Konsantresi
Kullanım Şekli : Sabah ve akşam 1-2 pompayı Lifting Firming Serum masaj tekniğini kullanarak yüzünüze ve boynunuza nazikçe uygulayın. Daha sonra La Mer nemlendiriciniz ile cildinizi nemlendirin.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İngiltere
Model Kodu : 5R26010000
Ürün Kodu: : 5003079827

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin