Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lancome La Vie Est Belle L'extrait 50 Ml EDP Parfüm
Lancome La Vie Est Belle L'extrait 50 Ml EDP Parfüm 1
Lancome La Vie Est Belle L'extrait 50 Ml EDP Parfüm 2
Lancome La Vie Est Belle L'extrait 50 Ml EDP Parfüm 3
Lancome La Vie Est Belle L'extrait 50 Ml EDP Parfüm 4

Lancome Lancome La Vie Est Belle L'extrait 50 Ml EDP Parfüm

4100 TL
Sepette %25 Net İndirim
ASTA25

Sepette %25 Net İndirim

ASTA25

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Mutluluk, en değerli armağandır La Vie Est Belle L’Extrait'i keşfedin, yeni, büyüleyici derecede bağımlılık yapan Extrait de Parfum. Gizemle dolu, mutluluğu yansıtan: İki ünlü Fransız parfümör tarafından Lancôme için özel olarak oluşturulan ilk odunsu Iris. Mutluluğun en ihtişamlı yorumu İmza Irisimiz, ud odun akortu ile güçlendirildi Yeni değerli altın rengi şişe La Vie Est Belle L’Extrait'in gizemli kokusu, ikonik Eau de Parfum'un sofistike ve duygusal bir yeniden yorumlamasıdır. Damascena Gülü'nün dolgun çiçek kokusu, imza Iris Pallida ile birleşiyor. Ud Odunu Akortu'nun derinliğiyle yükselen güçlü, ancak narin bir düet. Bu enfes koku, yeniden tasarlanmış bir şişeye hapsedilmiş, kristal gülümsememiz şimdi altına daldırılmış. La Vie Est Belle L’Extrait, mutluluğu bulmanız için bir davettir. Peşinden gidin, hayallerinizi takip ederken kucaklayın ve her anın tadını çıkarın. Mutluluğunuzu şekillendirin ve onu kendi yolunuzda deneyimleyin. Hayat sizin ona kattıklarınızdır. Onu güzelleştirin.
Kullanım Şekli : Kendinizi yeni kadınsı Extrait de Parfum La Vie Est Belle L'Extrait'in ışıltılı ve bağımlılık yapan kokusuna bırakın. İkonik İris'in, sembolik gülün ve udun derinliğinin içinden geçerek enfes altın şişeye giden yolu bularak altın damlayı takip edin.
Ürün Açıklaması : La Vie Est Belle L’Extrait'in esrarengiz kokusu, İkonik Eau de Parfum'un sofistike ve duyusal bir yeniden yorumlanmasıdır. Dolgun çiçek kalbi Damascena Gül, imza niteliğindeki Iris Pallida ile harmanlanır. Ud Odunu Akordu'nun derinliği ile vurgulanan güçlü ama aynı zamanda nazik bir ikili. Bu zarif koku, yeniden tasarlanmış bir şişede yakalandı, kristal gülümsememiz şimdi altınla kaplandı.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : LE228000
Ürün Kodu: : 5003097721

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin