Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Polaar Yoğun Nemlendirici Maske
Polaar Yoğun Nemlendirici Maske 1
Polaar Yoğun Nemlendirici Maske 2
Polaar Yoğun Nemlendirici Maske 3
Polaar Yoğun Nemlendirici Maske 4

Polaar Polaar Yoğun Nemlendirici Maske

1350 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : aqua (water), propanediol, C15-19 alkane, sodium polyacrylate, pentylene glycol, water, capryloyl glycine, panthenol, tromethamine, glycerin, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hyaluronate, undecylenoyl glycine, butylene glycol, ethylhexylglycerin, sodium phytate, sorbitol, lecithin, parfum (fragrance), caprylyl glycol, xanthan gum, plankton extract, disodium phosphate, sodium phosphate, saccharide isomerate, glyceryl caprylate, tetrasodium glutamate diacetate, sodium benzoate, limonene, citric acid, potassium sorbate, CI 19140 (yellow 5), CI 42090 (blue 1).
Kullanım Şekli : Mükemmel temizlenmiş cilde kalın bir tabaka uygulayın. 10 dakika bekletin. Gerekirse durulayın. - Daha yoğun bir nemlendirme için maskeyi gece boyunca cildinizde bırakabilirsiniz.
Ürün Açıklaması : Polaar IceSource Super Hydrating Mask, %95’i doğal içeriklerden oluşan yoğun nemlendirici maskedir. İçeriğindeki nemlendirici aktif maddeler ile cilde yoğun bir şekilde nüfuz eder ve cilde yumuşaklığını, canlılığını ve güzelliğini geri verir. İçeriğinde buzul suyu, hyalüronik asit, Antartika yosunu bulunur. Maske anında etki eder, cilde hemen tazelik hissi verir. Cildi neme doyurur. Çok kuru, kuru ve hassas ciltler için uygundur. Ayrıca nemsiz, susuz kalmış tüm cilt tipleri kullanabilir. Çok yönlü bir üründür; isterseniz maskeyi gece boyu ciltte gece kremi gibi bırakabilir ya da 10 dakikalık bir maske uygulaması yapabilirsiniz. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Model Kodu : P20501584
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002964582

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin