Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Cruelty Free
Hızlı Gönderi
Polaar Normal Ve Kuru Ciltler Için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem
Polaar Normal Ve Kuru Ciltler Için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem 1
Polaar Normal Ve Kuru Ciltler Için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem 2
Polaar Normal Ve Kuru Ciltler Için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem 3
Polaar Normal Ve Kuru Ciltler Için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem 4

Polaar Polaar Normal Ve Kuru Ciltler Için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem

1850 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Polaar Northern Light Smoothing Cream, %94’ü doğal içeriklerden oluşan, Sibirya zeytini içeren cilt pürüzsüzleştirici kremdir. Cildin ışıltısını geri kazandırır. Normal ve kuru ciltler için idealdir. Kremsi yapıdadır. Cilt dokusunu düzeltir ve fazla sebumu ortadan kaldırır. 3'ü 1 arada etkilidir: Cildi aydınlatır, hücre yenileyicidir ve ciltte kirlilik önleyici kalkan oluşturur. Cilt kalitesi gözle görülür şekilde iyileşir, cilt dokusunu düzeltir ve cilt matlaşır, cildin fazla yağ salgısı dengelenir. Kırışıklıklar azalır. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Ürün İçeriği : aqua (water), cetearyl alcohol, glycerin, hydrogenated vegetable glycerides, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, dicaprylyl carbonate, argania spinosa kernel oil, butyrospermum parkii (shea) butter, caprylic/capric triglyceride, butylene glycol, cetearyl glucoside, benzyl alcohol, parfum (fragrance), sodium hydroxide, gaultheria procumbens (wintergreen) leaf extract, sodium stearoyl glutamate, citric acid, tocopherol, aloe barbadensis leaf extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil, xanthan gum, sodium gluconate, dehydroacetic acid, hippophae rhamnoides fruit extract, hydrolyzed algin, linalool, limonene, CI 15985 (yellow 6), citral, citronellol, geraniol, CI 19140 (yellow 5), CI 17200 (red 33)
Kullanım Şekli : Kremi, mükemmel şekilde temizlenmiş yüzün ve boynun her yerine uygulayın. - Northern Light Micro-peeling Foam ile cildi temizlendikten sonra kullanım için mükemmeldir.
Model Kodu : P20501542
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002964595

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin