Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
The North Face Yeşil Erkek Kapüşon Yaka Mont NF0A7UJEI0P1_M BELLEVIEW STRETCH DO
The North Face Yeşil Erkek Kapüşon Yaka Mont NF0A7UJEI0P1_M BELLEVIEW STRETCH DO 1
The North Face Yeşil Erkek Kapüşon Yaka Mont NF0A7UJEI0P1_M BELLEVIEW STRETCH DO 2
The North Face Yeşil Erkek Kapüşon Yaka Mont NF0A7UJEI0P1_M BELLEVIEW STRETCH DO 3
The North Face Yeşil Erkek Kapüşon Yaka Mont NF0A7UJEI0P1_M BELLEVIEW STRETCH DO 4

The North Face The North Face Yeşil Erkek Kapüşon Yaka Mont NF0A7UJEI0P1_M BELLEVIEW STRETCH DO

12399 TL

Beden

Seç
Stoklar azalıyor, tükenmeden alın.
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Üst seviye sıcaklık sunan 600 dolgu kaz tüyü ve sentetik Heatseeker™ Eco izolasyonlu Belleview Stretch Kaz Tüyü Mont maceralarında üstünde ağırlık yapmadan hafif sıcaklık sunar. Kumaşı üst seviye hareket özgürlüğü ve nefes alabilirlik için dört-yönlü esnektir, yan ve kol altı panellerinde hareket etmeyi ve sırt çantası taşımayı kolaylaştıran mekanik esneklik vardır. Ayrıca suya karşı dayanıklı katman seni koruduğu için yağmur veya karı görür görmez ürünü shell montla katmanlamana gerek kalmaz. Belleview Stretch Kaz Tüyü Mont geri dönüştürülmüş materyalden üretilir ve elastikli kapüşonu, reglan kolları ve kusursuz kalıp için etek ucunda elastik büzme ipi vardır. Ayrıca ona ihtiyacın olmadığında kendi cebine katlanabilir.
Teknoloji : KATLANABİLİR: Bu ürün, seyahatler için kendi cebine kolayca katlanabilir. SENTETİK DOLGU: İzolasyon, en soğuk hava koşullarında bile ısı kaybını azaltır ve sıcaklığı korur. KAZ TÜYÜ DOLGU: Hacimli kaz tüyü izolasyon sizi soğuk hava koşullarında sıcak tutar. DWR KAPLAMA: Suya dayanıklı kaplama, neme karşı koruma sağlar. ESNEK: Esnek kumaş daha geniş hareket alanı ve üstün konfor sağlar.
Teknik Özellikler : Sızdırmayı önleyecek şekilde tasarlanmıştır Hareket rahatlığı için kumaş iki yönlü esnektir Daha fazla hareket özgürlüğü ve nefes alabilirlik için mekanik esnek sentetik yan paneller ve kol altı panelleri Elastik biyeli, üç parçalı kapüşon İki parçalı reglan kollar VISLON® orta ön fermuar Gizli, ters sürgülü el cepleri Elastik şeritli manşetler Rahatlık için tüm iç dikişlerde biye Etek ucunda büzme ipli ayarlama Sol el cebinin içine katlanır Ense kısmının iç tarafında asma halkası Sol göğüste ve sağ arka omuzda sıcak baskı logo
Model Kodu : NF0A7UJEI0P1_M BELLEVIEW STRETCH DO
Yaka Tipi : Kapüşon
Kol Bilgisi : Uzun
Boy Bilgisi : Standart
Cep Bilgisi : Cepli
Bel Bilgisi : Normal
Kalıp Bilgisi : Normal
Desen : Düz
Cinsiyet : Erkek
Menşei : Bangladeş
Renk : Yeşil
Materyal : %90 Geri Dönüştürülmüş Polyester, %10 Elastan
Ürün Kodu: : 5003064521_300

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin