Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
En Çok Satan
Celenes 50 Ml Herbal Güneş Koruyucu Dry Touch Fluid 50 SPF Tüm Ciltler
Celenes 50 Ml Herbal Güneş Koruyucu Dry Touch Fluid 50 SPF Tüm Ciltler 1

Celenes Celenes 50 Ml Herbal Güneş Koruyucu Dry Touch Fluid 50 SPF Tüm Ciltler

449 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Mineral ve organik güneş filtreleri ile UVA/UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan Celenes By Sweden Sun Dry Touch Fluid Spf 50+, güneş lekelerini ve güneş yanıklarını önlemeye destek olur. İçeriğindeki Nordic ekstraktlar ve E vitamini sayesinde korur, onarır ve yatıştırıcı etki sağlamaya yardımcı olur, ciltteki UV hasarını azaltmaya ve cildin koruyucu bariyerini güçlendirmeye destek olur. Hafif dokusu ciltte mat bir görünüm sunar. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Beyaz iz bırakmaz, suya dayanıklıdır. Parfüm ve alkol içermez.
Ürün İçeriği : AQUA, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE SE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ZINC OXIDE, TAPIOCA STARCH POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CETEARETH-25, VP/HEXADECENE COPOLYMER, GLYCERIN, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, POLYHYDROXYBUTYRATE, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, AMELANCHIER ALNIFOLIA FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, HYDRATED SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CANOLA OIL, DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BETA-CAROTENE, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, AMMONIUM POLYACRYLATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE
Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan önce, cilde eşit miktarda yedirilerek uygulayınız. Yüzme, terleme ve kurulanma işlemleri sonrasında uygulamayı yenileyiniz.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Koruma Faktörü : SPF 50+
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İsveç
Model Kodu : 5160016
Parfüm Notası : Parfümsüz
Ürün Kodu: : 5003106706

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin