Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Celenes 150 Ml Herbal Gunes Koruyucu Losyon Sprey 50 SPF
Celenes 150 Ml Herbal Gunes Koruyucu Losyon Sprey 50 SPF 1

Celenes Celenes 150 Ml Herbal Gunes Koruyucu Losyon Sprey 50 SPF

499 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : AQUA, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE , C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CETEARETH-25, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, VP/HEXADECENE COPOLYMER, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE, PROPYLENE GLYCOL, CETYL STEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, CETYL ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, AMELANCHIER ALNIFOLIA FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, HYDRATED SILICA, STEARIC ACID, AMMONIUM POLYACRYLATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE
Kullanım Şekli : Kullanmadan önce çalkalayınız. Güneşe çıkmadan önce, cilde eşit miktarda yedirilerek uygulayınız. Yüzme, terleme ve kurulanma işlemleri sonrasında uygulamayı yenileyiniz.
Ürün Açıklaması : Mineral ve organik güneş filtreleri ile UVA/UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan Celenes Sun Spray Spf 50+, güneş lekelerini ve güneş yanıklarını önlemeye destek olur. İçeriğindeki Nordic ekstraktlar ve E vitamini sayesinde korur, onarır ve yatıştırıcı etki sağlamaya yardımcı olur. Ciltteki UV hasarını azaltmaya ve cildin koruyucu bariyerini güçlendirmeye destek olur. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Beyaz iz bırakmaz, suya dayanıklıdır. Parfüm ve alkol içermez.
Model Kodu : 5160025
Mililitre Bilgisi : 150 ml
Koruma Faktörü : SPF 50
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İsveç
Ürün Kodu: : 5003153409

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin