Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Aromatica Quinoa Protein Treatment Mask– Kinoa Protein Saç Bakım Maskesi
Aromatica Quinoa Protein Treatment Mask– Kinoa Protein Saç Bakım Maskesi 1

Aromatica Aromatica Quinoa Protein Treatment Mask– Kinoa Protein Saç Bakım Maskesi

489.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Aromatica Quinoa Protein Treatment Mask – Kinoa Protein Saç Bakım Maskesi: Lüks bir kuaför salonu kalitesinde yoğun saç bakımını evde 5 dakikaya sığdırmaya ne dersiniz? Aromatica Quinoa Protein Treatment Mask sık sık saç şekillendirmesinden aşırı hasar görmüş saçlar için son derece besleyici, yüksek proteinli bir bakım maskesidir.• Aşırı hasar görmüş saçlar için özenle seçilen besleyici içerikler Süper yiyecek, kinoa ve LLP proteini formülünü destekler. Protein açısından zengin kinoa ekstresi ve düşük moleküler protein LPP ile saçınızın beslenmesini geliştirin.• Üçlü nemlendirici yağ bakımı ile kalkmış saç derisini ve hasar görmüş saç tellerini rahatlatın. Doğal silikon olarak da bilinen Pracaxi'den çıkarılan yağlar, ısıya dirençli badem ve UV ışınlarına karşı dayanıklılığıyla bilinen Adansonia digitata (Afrika Baobabı) tohum yağı harika bir sinerji yaratır. Böylece ısıya karşı zayıf olan proteinlerin korunmasına ve pürüzlü saçların ipeksi hale gelmesine destek sağlar.
Ürün İçeriği : Chenopodium quinoa seed extract, Cetearyl alcohol, Glycerin, Dipalmitoylethyl dimonium chloride, Brassicamidopropyl dimethylamine, Triethylhexanoin, Ethylhexyl palmitate, Decyl cocoate, Behentrimonium chloride, Cocos nucifera oil, Sorbitan olivate, Cetearyl olivate, Adansonia digitata seed oil, Isopropyl alcohol, Coco-caprylate/caprate, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Polyglyceryl-10 laurate, Polyglyceryl-10 myristate, Prunus amygdalus dulcis oil, Olus oil, Tocopherol, Cetearamidoethyldiethonium succinoyl hydrolyzed pea protein, Water, 1,2-Hexanediol, Butylene glycol, Caprylyl glycol, Illicium verum fruit extract, Pentaclethra macroloba seed oil, Citric acid, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydroxyethylcellulose, Malt extract, Panthenol, Lavandula hybrida oil, Aniba rosodora wood oil, Cananga odorata flower oil, Pelargonium graveolens oil, Tamarindus indica seed polysaccharide, Avena sativa protein extract, Copper tripeptide-1, Acetyl hexapeptide-8, Palmitoyl pentapeptide-4
Mililitre Bilgisi : 160 ml
Kullanım Şekli : Şampuanlamadan sonra, fazla suyu sıkın ve saç derisinden kaçınarak yeterli miktarda ürünü saça yayın. Yaklaşık 5 dakika sonra durulayın.
Ürün Kodu: : 5002581640

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin