Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Aromatica Quinoa Protein Hair Ampoule -Quina Protein Saç Ampulü
Aromatica Quinoa Protein Hair Ampoule -Quina Protein Saç Ampulü 1

Aromatica Aromatica Quinoa Protein Hair Ampoule -Quina Protein Saç Ampulü

489.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Aromatica Qinoa Protein Saç Ampulü:Modern zamanlar, hızlı çözümler: Hasarlı saçlara basit ama etkili bir bakım için 1 saniyede bakım ampulü Quinoa Protein Hair Ampoule! •Aşırı hasar görmüş saçlar için özenle seçilen besleyici içerikler Süper yiyecek, kinoa ve LLP proteini formülünü destekler. Protein açısından zengin kinoa ekstresi ve düşük moleküler protein LPP ile saçınızın beslenmesini geliştirin.• Doğal silikon olarak da bilinen Pracaxi'den çıkarılan yağlar, ısıya dirençli badem ve UV ışınlarına karşı dayanıklılığıyla bilinen Adansonia digitata (Afrika Baobabı) tohum yağı harika bir sinerji yaratır. Böylece ısıya karşı zayıf olan proteinlerin korunmasına ve pürüzlü saçların ipeksi hale gelmesine destek sağlar.•% 97,4 doğal içeriklerle üretilen formülü silikon yerine yüksek besleyici mikro proteinler ve doğal yağlarla geliştirildi. •Demirhindi tohumlarından ekstrakte edilen polisakkaritler uzun süre nemi kilitler ve korur, saçın daha pürüzsüz olmasına yardımcı olurken saçaklanma problemlerine karşı koruyucu destek sunar.
Ürün İçeriği : Chenopodium quinoa seed extract, Cocos nucifera oil, Cetearyl olivate, Coco-caprylate/caprate, Sorbitan olivate, Glycerin, Polyglyceryl-10 laurate, Polyglyceryl-10 myristate, Dipotassium glycyrrhizate, Behentrimonium chloride, Isopropyl alcohol, Glyceryl stearate, Triethylhexanoin, Decyl cocoate, Prunus amygdalus dulcis oil, Olus oil, Tocopherol, Adansonia digitata seed oil, Pentaclethra macroloba seed oil, Panthenol, Helianthus annuus seed oil, Lavandula hybrida oil, Aniba rosodora wood oil, Cananga odorata flower oil, Pelargonium graveolens oil, Hippophae rhamnoides oil, Tamarindus indica seed polysaccharide, Avena sativa protein extract, 1,2-Hexanediol, Water, Copper tripeptide-1, Acetyl hexapeptide-8, Palmitoyl pentapeptide-4, Palmitoyl tripeptide-1, Palmitoyl tetrapeptide-7, Dipropylene glycol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl glycol
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Kullanım Şekli : Saçlarınızı havluyla kuruttuktan sonra yeterli miktarda içeriği saçınıza püskürtün ve absorbe olmasına izin verin. Sprey uygulamasından hemen sonra etkisini gösterir, daha nemli ve daha yumuşak saçlar bekleyebilirsiniz.
Ürün Kodu: : 5002581651

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin