Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Aromatica Canlandırıcı Gül Toniği 200 Ml
Aromatica Canlandırıcı Gül Toniği 200 Ml 1

Aromatica Aromatica Canlandırıcı Gül Toniği 200 Ml

999.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Aromatica Reviving Rose Infusion Treatment Toner: Canlandırıcı Gül Toniği Daha önce hiç hissetmediğiniz bir şey… Aromatica sizi her detayını zarafetle tasarladığı eşsiz bir deneyime davet ediyor. Hassas, kurumuş, canlılığını kaybetmiş ya da yaşlanma belirtilerinin göründüğü ciltler başta olmak üzere tüm cilt tipleri için eksiksiz bir canlandırıcı, besleyici ve sıkılaştırıcı destek sunar. • Olgun, kuru ve hassas ciltler için ideal bakım sunar.•Formülünde kullanılan organik güllerin ekstresi hazırlanırken, besleyici değerlerini kaybetmemesi için sadece geleneksel yöntemler kullanılır. Bu sayede gül ekstresi canlandırıcı, ışıltı artırıcı etkisini cilde maksimum seviyede aktarır. Cilde ıslak ve ışıltılı bir görünüm sunar.•Gül kokusu ve ekstresi, zihni ve bedeni beslemek için mükemmeldir. •AROMATICA %100 geri dönüştürülebilir ambalaj kullanmaktadır. Plastik yerine geri dönüştürülmüş cam şişeler kullanarak sürdürülebilir güzelliği destekler.FSC sertifikalı kağıttan üretilmiştir.
Ürün İçeriği : •%10 tamamen organik, %79,1 doğal içeriklerle hazırlanmıştır. İçindekiler: Rosa damascena flower extract, ¹Aloe barbadensis leaf extract, Methylpropanediol, Triethylhexanoin, Caprylic/capric triglyceride, Butylene glycol, Ethylhexyl palmitate, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-4 isostearate, Polyglyceryl-10 laurate, Glycerin, Caprylyl glycol, Polyglyceryl-10 myristate, ²Rosa damascena flower oil, Illicium verum fruit extract, Hydrogenated lecithin, Eclipta prostrata extract, Melia azadirachta leaf extract, Ceramide NP, Moringa oleifera seed oil, ²Citronellol, ²Geraniol, ²Eugenol, ²Benzyl alcohol, ²Farnesol, ²Linalool, ²Citral, ²Limonene¹ORGANİK SERTİFİKALI, ² DOĞAL UÇUCU YAĞ
Kullanım Şekli : Uygun miktarda içeriği avuç içine ya da tercihen pamuk pede dökün. Cildinizde bir nem bariyeri oluşturmak için hafifçe ve eş miktarda yüz ve boyun bölgesine yayın. Daha iyi absorbe olmasını sağlamak için yüzünüze hafif vuruşlar uygulayabilirsiniz. Daha fazla katman olarak uygulanarak etkisi katlanabilir.
Ürün Kodu: : 5002574514

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin