Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Aromatica Canlandırıcı Biberiye Toniği 300 Ml
Aromatica Canlandırıcı Biberiye Toniği 300 Ml 1

Aromatica Aromatica Canlandırıcı Biberiye Toniği 300 Ml

639.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Aromatica Vitalizing Rosemary Decoction Toner: Canlandırıcı Biberiye Toniği Güne biberiyenin canlandırıcı gücüyle daha enerjik başlayın! Günlük nemlendirici tonik Aromatica Vitalizing Rosemary Decoction Toner, biberiyenin canlandırıcı enerjisiyle yorgun cildi ve zihni tazeler, cildi derinlemesine nemlendirir. İritasyona neden olmayan hassas formülü tüm ciltlerde güvenle kullanılabilir. • İçerdiği biberiye özü tahriş olmuş ve hassaslaşmış cildi yatıştırır. Zenginleştirilmiş organik aloe vera nemlendirici gücüyle nem kaybına karşı koruma sağlar.• Formülünde arındırılmış su yerine özel bir kaynatma ekstraksiyon yöntemi ile elde edilen ve böylece etkisini kaybetmeyen doğal biberiye yağı ve biberiye yaprağı ekstresi kullanılıyor. Böylece besinleri cilde daha etkili bir şekilde iletir cildin yenilenmesine destek sağlar.• Cildi fazla sebumdan arındırır ve ciltte koruyucu bir nem bariyeri oluşturur.•% 60 geri dönüştürülmüş cam ve geri dönüştürülebilir PP kapaklardan oluşan kaplarda sunulur.
Ürün İçeriği : %99 doğal, %11 tamamen organik içeriklerle üretilmiştir. Rosmarinus officinalis leaf extract, ¹Aloe barbadensis leaf extract, Glycerin, Propanediol, ¹Rosmarinus officinalis leaf water, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-10 laurate, Polyglyceryl -10 myristate, Chamomilla recutita flower extract, Verbena officinalis extract, ²Rosmarinus officinalis leaf oil, ²Aniba rosodora wood oil, ²Limonene, ²Linalool, ²Geraniol, ²Benzyl benzoate, ²Citral, ²Eugenol¹ORGANİK SERTİFİKALI, ² DOĞAL UÇUCU YAĞ
Kullanım Şekli : Yüzünüzü yıkadıktan sonra, pamuklu bir pedi uygun miktarda ürünle ıslatın ve toniği yüzünüze ve boynunuza hafifçe yayın. Cildin daha iyi absorbe etmesi için yüze hafifçe vurun. Dilerseniz birden fazla katman olarak uygulayarak etkisini katlayabilirsiniz.
Ürün Kodu: : 5002574520

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin