Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Aromatica Tea Tree Purifying Tonic – Çay Ağacı Özlü Arındırıcı Tonik
Aromatica Tea Tree Purifying Tonic – Çay Ağacı Özlü Arındırıcı Tonik 1

Aromatica Aromatica Tea Tree Purifying Tonic – Çay Ağacı Özlü Arındırıcı Tonik

439.90 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Aromatica Tea Tree Purifying Tonic – Çay Ağacı Özlü Arındırıcı Tonik: Saç ve saç derisindeki sebum fazlalığını kontrol altında tutabilmek için özel olarak tasarlanan Tea Tree Purifying Tonic saç derisinin tazelenmesine ve arınmasına destek olur. •Yorgunluk, stres, aşırı alkol veya sigara tüketimi gibi birçok faktör saç derisinin ısınmasına neden olabilir. Saç derisindeki aşırı ısı, gözenekleri genişletir ve saç köklerini zayıflatır. Nane içeren formülüyle Tea Tree Purifying Tonic saç derisine anında tazelik ve serinlik verir.•Formülündeki çay ağacı aşırı yağ salgılanmasını kontrol etmeye yardımcı olurken biberiye ve lavanta kaşıntılı saç derisini rahatlatır. Perilla güçlü saçlar için besin sağlar.•Aşırı yağ ve kir nedeniyle saç derisinde oluşabilecek kötü kokuların önüne geçmek için kolay çözüm! Egzersiz ya da ısı gibi faktörlerle oluşabilecek saç derisi terlemesi ve koku gibi problemleri pratik ve her yerde taşınabilir yapısıyla her zaman kontrol altında tutun.•Vegan formülü %98 oranında doğal içeriklerle hazırlandı.
Ürün İçeriği : Alcohol, Melaleuca alternifolia leaf extract, Mentha haplocalix extract, Perilla frutescens leaf extract, Lavandula angustifolia extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Water, Mentha piperita oil, Menthol, Melaleuca alternifolia leaf oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, 1)Limonene, 1)Linalool, 1)Eugenol1)Occurs naturally in essential oils
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Kullanım Şekli : Saç derisine eşit şekilde yakından püskürtün ve parmak uçlarınızla hafifçe mesaj yapın.En iyi sonuçlar için her sabah ve akşam kullanın.
Ürün Kodu: : 5002581633

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin