Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Aromatica Juniperberry Trimming Massage& Body Oil- Ardıç Meyvesi İnceltici Masaj&Vücut Yağı
Aromatica Juniperberry Trimming Massage& Body Oil- Ardıç Meyvesi İnceltici Masaj&Vücut Yağı 1

Aromatica Aromatica Juniperberry Trimming Massage& Body Oil- Ardıç Meyvesi İnceltici Masaj&Vücut Yağı

639.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Ardıç Meyvesi İnceltici Masaj&Vücut Yağı: Ardıç Meyvesi, Selvi ve Buhur yağları ile üretilen Juniper Berry Trimming Massage Body Oil, bedenin dengesini ve akışını korumaya yardımcı olan bitkisel bir aromatik masaj yağıdır. Ardıç Meyvesi yağı, tatlı kokulu Coniferae ve Balsam ile temizleyici etkidedir. Greyfurt kabuğu yağı, taze ve tatlı narenciye kokusuyla gergin cildi rahatlatıp sakinleştirir.Selvi yağı, cildi haifçe uyarır. Palmarosa yağı, zihni ve bedeni ferahlatır. Limon yağı, güçlü temizleyici ve narenciye kokusuyla lenf masajı için uyarıcı etkidedir. %100 doğal içeriklerle hazırlanmıştır. Silikon, paraben, sentetik fragrans veya herhangi bir hayvansal içerikli ürün içermez.Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olup, tamamen Cruelty-free’dir.Tüm cilt tiplerine uygundur.
Ürün İçeriği : Canola oil, Corylus avellana seed oil, Olea europaea fruit oil, Helianthus annuus seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia chinensis seed oil, Persea gratissima oil, Limnanthes alba seed oil, Oenothera biennis oil, Tocopherol, **Citrus limon oil, **Citrus paradisi oil, **Citrus aurantium bergamia fruit oil, **Juniperus communis fruit oil, **Cupressus sempervirens oil, **Cymbopogon martini oil, **Boswellia carterii oil, **Foeniculum vulgare oil ** DOĞAL ESANSİYEL YAĞ
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Kullanım Şekli : Cilde uygulayıp dairesel hareketlerle ayaklardan başlayıp üst bedene doğru ilerlerken problemli bölgelere odaklanarak masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5002581623

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin