Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Bade Natural Kenevir Tohumu Yağı Atopikciltler İçin Nemlendirici Balm 50 Ml
Bade Natural Kenevir Tohumu Yağı Atopikciltler İçin Nemlendirici Balm 50 Ml 1

Bade Natural Bade Natural Kenevir Tohumu Yağı Atopikciltler İçin Nemlendirici Balm 50 Ml

479.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması :
Ürün İçeriği : • Doğal İçerik
Ürün İçeriği : Kenevir tohumu yağı, yulaf kepeği yağı, hodan yağı, hindistan cevizi yağı, kakao yağı, shea yağı, argan yağı, kalendula yağı, jojoba yağı, ayçiçeği yağı, badem yağı, kayısı  çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği yağı, aspir yağı, çörek otu yağı, hint yağı, lavanta yağı, deniz börülcesi özü, papatya yağı, ıtır yağı, ardıç yağı, günlük yağı, sandal ağacı yağı, çay ağacı yağı.
Kullanım Şekli : Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar balmı yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz. Hızlı çözüm almak ve ürünün etkisini ikiye katlamak isterseniz serum öncesi BADE NATURAL KENEVİR TOHUMU YAĞI ATOPİK CİLTLER İÇİN YOĞUN BESLEYİCİ SERUM tercih edebilirsiniz.
Ürün Açıklaması : Nemliliğe yönelik cilt bakımının olmazsa olmazları arasında balmlar gelir. Günün her anı cilt bakımı için kurtarıcı görevi üstlenen bu ürünlerin içeriği son derece önemli. Bade Natural Kenevir Tohumu Yağı Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Balm içeriğinde ki kenevir tohumu yağı ile cildinizin ihtiyacı olan Gerçek Nem desteğini en doğal yolla size sunar. Bade Natural Kenevir Tohumu Yağı Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Balm ile nem kaybına ve cilt kuruluğu sorunlarına dur demek çok kolay.  Bade Natural Kenevir Tohumu Yağı Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Balm ile; nemlenmiş, esnek, güçlü ve pürüzsüz bir cilt!
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Kuru ve Hassas Ciltler
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002722020

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin