Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Benton Fermentation Mask - Fermente & Premium İçerikli Maske
Benton Fermentation Mask - Fermente & Premium İçerikli Maske 1

Benton Benton Fermentation Mask - Fermente & Premium İçerikli Maske

59.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Benton Fermantation Mask: Benton Fermantation Mask Pack, mat ciltleri canlandırmak, kırışıklıklarla savaşmak ve cildinize elastikiyetini geri kazandırmak için karşınızda! Premium canlandırıcı maske seti Galactomyces Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus/Collagen Ferment Filtrate gibi K-beauty’nin en sevilen anti-aging içeriklerinden oluşuyor. Üç ayrı yıldız bileşenin ustaca fermente edildiği bu maske ile cildiniz ihtiyaç duyduğu elastikiyet desteğine ve ışıltıya kavuşsun! • Fermente edilmiş bileşeni ve içerdiği Peptidler sayesinde, cildinizi besler ve elastikiyetini artırır. • Cildi gözle görülür bir şekilde canlandırır ve aydınlatır. • Doğal ve sağlıklı bileşenler barındıran içeriği alkol, paraben ve benzeri zararlı maddeleri içermez.. Hipoalerjenik ve hafif asidik yapıdadır.
Ürün İçeriği : İçindekiler: Galactomyces Ferment Filtrate, Water, Lactobacillus/Collagen Ferment Filtrate, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Bifida Ferment Lysate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ceramide NP, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Althaea Rosea Root Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Betaine, Panthenol, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Hydroxyethylcellulose, Adenosine, Carbomer, Hydrogenated Lecithin, Arginine
Kullanım Şekli : Temizleme ve tonik uygulamalarından sonra, paketi açıp maskeyi yüzünüze yerleştirin. 10-20 dakika bekledikten sonra, maskeyi yüzünüzden çıkarın ve kalan esansı küçük vuruşlarla cildinize uygulayın.
Ürün Kodu: : 5002581631

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin