Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Benton Goodbye Redness Centella Spot Cream - Kırmızılık Karşıtı Noktasal Centella Krem
Benton Goodbye Redness Centella Spot Cream - Kırmızılık Karşıtı Noktasal Centella Krem 1

Benton Benton Goodbye Redness Centella Spot Cream - Kırmızılık Karşıtı Noktasal Centella Krem

359.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Goodbye Redness Centella Spot Cream, %42’sini oluşturan Centella asiatica, %10’unu oluşturan çay ağacı ve nane özütleri gibi yatıştırıcı içerikler içeren, noktasal kullanıma uygun bir krem olarak cildin hassas, tahriş olmuş ve problemli bölgelerini anında sakinleştirerek kırmızılıklarla savaşır! Pembe kalamin tozu içeren karışım cildi korurken, cildin yağ/su dengesinin düzenleyerek ideal halinde tutar. Cildin kendini rahat hissettiği hafif asidik pH değerleriyle formule edilmiştir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş, yani Cruelty-Free olan ürün dermatolojik olarak test edilmiştir. Sadece doğal ve organik içeriklerle üretilmiştir. Paraben, uçucu alkol ve silikon gibi zararlı olduğu kabul edilen ürünler içermez.
Ürün İçeriği : Centella Asiatica Extract(42%), Aqua (Water), Calamine(10%), Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Caprylate, Houttuynia Cordata Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Asiaticoside, Madecassoside, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Butylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Propanediol, Sodium Gluconate, Oleanolic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Hydrogenated phosphatidylcholine, 1,2-Hexanediol, Sucrose Stearate, Xanthan Gum
Mililitre Bilgisi : 15 gr
Kullanım Şekli : Cilt bakım rutininizin son aşamasında, temizlemeden sonra kullanın. Uygun miktarda ürünü sorunlu bölgelere uygulayın ve cildinize absorbe edilmesini sağlayın.
Ürün Kodu: : 5002581656

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin