Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Bobbi Brown Instant Detox Mask Bakım Maskesi
Bobbi Brown Instant Detox Mask Bakım Maskesi 1
Bobbi Brown Instant Detox Mask Bakım Maskesi 2

Bobbi Brown Bobbi Brown Instant Detox Mask Bakım Maskesi

490 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bu arındırıcı formül, daha derin ve kapsamlı temizleme özelliği sayesinde, normal bir yüz yıkamanın yapamadığı derinlemesine temizliği yapar. Derinlemesine bir temizlik gibi bu maske cildi soymadan kiri, çevresel faktörlerden kaynaklı kalıntıları ve fazla yağı gözeneklerden temizler. Cilt anında daha sağlıklı, daha net ve daha rafine görünür. Paraben içermez; fitalat içermez; sülfat içermez; sülfit içermez; glütensiz; vegan.
Mililitre Bilgisi : 75 ml
Kullanım Şekli : Hafif nemli cilde ince bir tabaka halinde uygulayın ve 2-5 dakika kurumasını bekleyin. Ilık su ile durulayın. Haftada bir kez ya da gerektiğinde kullanabilirsiniz.
Ürün İçeriği : Hawaii Deniz Suyu ve mineral bakımından zengin Amazon Beyaz Kili'nin eşsiz karışımı, gözeneklerin görünümünü azaltırken toksinleri ve kirleri çıkarmaya yardımcı olmak için birlikte çalışır. Deniz Tuzu ve Deniz Suyu'nun detoks etkisi sunan güçleriyle donatılmış güçlü kil bazlı formül, asla ciltte soyma yapmazken gözenek tıkanıklığı ve fazla yağın ciltten arındırılmasına yardımcı olur.
Ürün Kodu: : 5000105473

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin