Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Bobbi Brown Luxe Lip Color-Pale Cora 3.8 Gr Ruj
Bobbi Brown Luxe Lip Color-Pale Cora 3.8 Gr Ruj 1
Bobbi Brown Luxe Lip Color-Pale Cora 3.8 Gr Ruj 2

Bobbi Brown Bobbi Brown Luxe Lip Color-Pale Cora 3.8 Gr Ruj

270 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Luxe Lip Color, rahat ve ultra lüks bir hisle zahmetsizce sürülür ve sadece tek bir dokunuşla yoğun renk ve kapatıcılık sağlar. Yumuşak ve besleyici parlaklığı dudaklarınıza göz kamaştırıcı bir boyut kazandırırken, görünümünüzü anında tazeler. Formülü aynı zamanda dudaklarınıza muhteşem bir bakım yapar. Dudaklardaki ince çizgilerin görünümünü gözle görünür şekilde azalmasına yardımcı olurken, dudakların çatlamasını önler.
Ürün İçeriği : Yumuşak ve besleyici parlaklığı dudaklarınıza göz kamaştırıcı bir boyut kazandırırken, görünümünüzü anında tazeler. Formülü aynı zamanda dudaklarınıza muhteşem bir bakım yapar. Dudaklardaki ince çizgilerin görünümünü gözle görünür şekilde azalmasına yardımcı olurken, dudakların çatlamasını önler. Nem aşılayan içerikler dudaklarınızın yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Şık ve kabartmalı altın renkli kapağıyla güzellik ve lüksün kusursuz birleşimi.
Kullanım Şekli : Yoğun renk elde etmek için direk olarak dudaklarınıza uygulayın. Özel tasarlanmış formülü ile sadece tek bir dokunuşla yoğun ve canlı bir renk verir. Sivriltilmiş ucu ile dudak çevrenizi belirginleştirebilir, sanki dudak kalemi ile uygulanmış görünümü yaratabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi : 3.8 g
Renk : Pale Coral
Ürün Kodu: : 5000093717

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin