Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Browwauw Kaş Sabitleyici Sabun
Browwauw Kaş Sabitleyici Sabun 1
Browwauw Kaş Sabitleyici Sabun 2
Browwauw Kaş Sabitleyici Sabun 3
Browwauw Kaş Sabitleyici Sabun 4

Browwauw Browwauw Kaş Sabitleyici Sabun

169.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Aloe Barbadensis Gel, tocopheryl acetate, prunus amygdalus dulcis oil, juglans regia seed oil, linum usitatissimum migella sativa seed oil, argania spinosa, kernel oil, menthia piperita oil, silica, styrene/isoprene cocopolymer, aluminum stearates, cocos nucifera oil, eugenia caryophyllus bud oil, cananga odorata flower oil, rosmarinus officinalis leaf oil, laurus nobilis leaf oil, thymus vulgaris oil, simmondsia chinensis seed oil, juniperus communis fruit oil, keratin, panax ginseng seed oil, curcuma longa root oil, salvia officinalis oil, melaleuca alternifolia leaf oil
Kullanım Şekli : Kullanım: Siyah fırçaya bir iki damla su veya sprey su/fix sıkmanız yeterlidir. Sonrasında yine siyah aplikatör ile ürünü alıp kaşlarınıza uygulayabilir ve özel fırçasıyla şekillendirebilirsiniz. Siyah fırçanın ucu bükülebilir. Öncelikle kaşlarınızın çıkış yönüne daha sonra biraz daha ürün alıp yukarı doğru tarayınız.
Ürün Açıklaması : Browwauw Kaş Vitamini içerisinde bulunan 20(yirmi) den fazla bitkisel yağ ile kurumuş, yıpranmış, canlılığını kaybetmiş kaşlarınızı besleyici, yumuşatıcı ve koruyucu etki gösterir. Özel formülasyonu ile hızla emilerek dökülmelerini azaltmaya yardımcı olur. KULLANIM ŞEKLİ: Browwauw kaş vitamininizi parmaklarınıza birkaç damla damlatıldıktan sonra kaşlarınıza masaj yaparak yedirebilirsiniz. Kaş ve saç bakımı uygulamalarında tercihen kuru ve temiz cilt üzerine uygulanabilir. *Her akşam düzenli uygulayınız. *Yalnızca kaşlarınıza uygulayınız. *Dilerseniz dermapen ile haftada bir uygulama yapabilirsiniz. *Göze temasından kaçınınız. UYARILAR: Çocukların ulaşamayacağı, kuru ve serin yerlerde saklayınız. Göze temas ettirmeyiniz. Göze temas halinde bol ve ılık su ile yıkayınız.
Model Kodu : 8682397715020
Mililitre Bilgisi : 20 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002765330

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin