Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Browwauw Kaş Vitamini
Browwauw Kaş Vitamini 1
Browwauw Kaş Vitamini 2
Browwauw Kaş Vitamini 3

Browwauw Browwauw Kaş Vitamini

169.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Browwauw Kaş Peelingi İçerisinde bulunan Keratin ve E vitamini kaşlarınızı güçlendirmeye yardımcı olur. Ayrıca temizleme ve nemlendirme etkisi de bulunmaktadır. Kullanım Şekli: Browwauw kaş peelingini parmaklarınıza bir miktar alıp kaşlarınıza yedirerek kullanabilirsiniz. Browwauw kaş peelingi kaşları besleyici etkiye sahiptir ve kaş haricinde tüy bulunmayan herhangi bir bölgede kullanımı uygun değildir. Haftada iki kez kullanıma uygundur. UYARILAR: Çocukların ulaşamayacağı, kuru ve serin yerlerde saklayınız. Göze temas ettirmeyiniz. Göze temas halinde bol ve ılık su ile yıkayınız. Tüy bulunmayan bölgelerde kullanımı tüylenmeye sebebiyet verebilir.
Ürün İçeriği : Aqua, butyrospermum parkii butter, juglans regia shel powder, polysorbate 20, glycerin, cetearyl alcohol, ceeswax, peg-200, stearate, gylcerly stearate, olea europaea fruit oil, caprylıc/capric triglyceride, dimethicone, phenoxyethanol, panthenol, hydrolyzed keratin, parfüm, carbomer, ethylhexylglycerin
Kullanım Şekli : KULLANIM ŞEKLİ: Browwauw kaş vitamininizi parmaklarınıza birkaç damla damlatıldıktan sonra kaşlarınıza masaj yaparak yedirebilirsiniz. Kaş ve saç bakımı uygulamalarında tercihen kuru ve temiz cilt üzerine uygulanabilir.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Model Kodu : 8682397715075
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 10 ml
Ürün Kodu: : 5002765269

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin