Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Burberry Her Edp 100 Ml Kadın Parfüm Set
Burberry Her Edp 100 Ml Kadın Parfüm Set 1

Burberry Burberry Her Edp 100 Ml Kadın Parfüm Set

1176 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bby Her Edp Spr20 Set Edp100 + Bl + Purse Spray
Ürün İçeriği : HER Londralı tutumunu maceracı ve cesur ruhu ile somutlaştırıyor. Bu koku içerisinde İngiliz kıvrımlarına ait iştah kabartıcı gurme notalar yer alır. Koku, kırmızı ve koyu renkli meyveler, çiçeksi ve odunsu notalar ile aydınlatılmıştır. Set içerisinde HER EDP 100ml, Body Lotion ve 7.5ml seyahat boy ürün yer almaktadır.
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen aralıklarla uygulanabilir.
Parfüm Notası : Üst Notalar: Kırmızı&Koyu meyveler, ahududu, çilek, vişne, böğürtlen, yaban mersini. Orta notalar: Çiçeksi dokunuşlar; menekşe ve yasemin akorları. Alt notalar: Bağımlılık yapan ve şehvetli; meşe ağacı ile odunsu notalar, amber.
Ürün Açıklaması : HER Londralı tutumunu maceracı ve cesur ruhu ile somutlaştırıyor. Bu koku içerisinde İngiliz kıvrımlarına ait iştah kabartıcı gurme notalar yer alır. Koku, kırmızı ve koyu renkli meyveler, çiçeksi ve odunsu notalar ile aydınlatılmıştır. Set içerisinde HER EDP 100ml, Body Lotion ve 7.5ml seyahat boy ürün yer almaktadır.
Ürün İçeriği : Üst Notalar: Kırmızı&Koyu meyveler, ahududu, çilek, vişne, böğürtlen, yaban mersini. Orta notalar: Çiçeksi dokunuşlar; menekşe ve yasemin akorları. Alt notalar: Bağımlılık yapan ve şehvetli; meşe ağacı ile odunsu notalar, amber.
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen aralıklarla uygulanabilir.
Kutu İçeriği : SET
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Parfüm Notası : Meyveli/ Çiçeksi
Ürün Kodu: : 5002659408

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin