Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Bvlgari Splendida Iris D'or Edp 100 Ml Kadın Parfüm
Bvlgari Splendida Iris D'or Edp 100 Ml Kadın Parfüm 1

Bvlgari Bvlgari Splendida Iris D'or Edp 100 Ml Kadın Parfüm

984 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Mimoza, menekşe, gül ve bambulotunun zarif bir birleşimi. Sandal ağacı ile lüks bir şekilde parlatılmış, asil vetiver ile dokunmuş, pudralı bir imza.. Splendida İris d’Or güneşli ve ışıltılı, yüksek derecede ayırt edici bir şekilde yükselen bir miras. Splendida kadınının başkaları gibi çaba sarfetmesi gerekmiyor, herkes tarafından farkedilen bu eşsiz koku, zarif ve derin izler bırakıyor.
Ürün İçeriği : TEPE NOTALAR Saf Menekşe Yaprakları- Ahududu- Bambulotu Canlı – Taze – Güneşli Koku taze, canlı ve asidik baş notalara sahip. İris’in kalbinde Bambulotu’nun pudralı ve güneşli imgesi duyulur. KALP NOTALARI Saf Mimoza- Saf İris Çiçeksi- Pudramsı- Kadifemsi İrisin pudramsı ve çiçeksi kalbine mimoza kadifemsi ve tatlı bir dokunuş ekliyor. DİP NOTALAR Saf Tonka Fasulyesi – Vetiver kalbi – Sandal Ağacı Esansı Aromatik – Yumuşak – Odunsu – Yağlı Yumuşak sütlü ve zarif aksanlarla, nazik ve sıcakkanlı bir uyanış.
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Parfüm Notası : TEPE NOTALAR Saf Menekşe Yaprakları- Ahududu- Bambulotu Canlı – Taze – Güneşli Koku taze, canlı ve asidik baş notalara sahip. İris’in kalbinde Bambulotu’nun pudralı ve güneşli imgesi duyulur. KALP NOTALARI Saf Mimoza- Saf İris Çiçeksi- Pudramsı- Kadifemsi İrisin pudramsı ve çiçeksi kalbine mimoza kadifemsi ve tatlı bir dokunuş ekliyor. DİP NOTALAR Saf Tonka Fasulyesi – Vetiver kalbi – Sandal Ağacı Esansı Aromatik – Yumuşak – Odunsu – Yağlı Yumuşak sütlü ve zarif aksanlarla, nazik ve sıcakkanlı bir uyanış.
Ürün Kodu: : 5000156188

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin