Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Calvin Klein Escape Women Edp 100 Ml Parfüm
Calvin Klein Escape Women Edp 100 Ml Parfüm 1
Calvin Klein Escape Women Edp 100 Ml Parfüm 2
Calvin Klein Escape Women Edp 100 Ml Parfüm 3
Calvin Klein Escape Women Edp 100 Ml Parfüm 4

Calvin Klein Calvin Klein Escape Women Edp 100 Ml Parfüm

1704 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Çiçeksi, Aromatik. Tepe Nota: Kavun, Papatya, Kadife Çiçeği, Kayısı, Sümbül, Meşe Yosunu, Kişniş, Elma, Mandalina, Siyah Frenk Üzümü, Sinameki, Liçi ve Ylang-Ylang. / Kalp Nota: Şeftali, Vadi Zambağı, Gül, Yasemin ve Karanfil. / Dip Nota: Meşe Yosunu, Misk, Amber, Sandal Ağacı, Vetiver, Sedir Ağacı ve Vanilyadır.
Ürün Açıklaması : Calvin Klein Escape for Women, en derin tutkularını ve gerçek arzularını gerçekleştirmeyi hedefleyen, günlük yaşamın sınırlarından kaçan kadınlar için! 1991 yılında lanse edilen çiçeksi aromatik koku elma, mandalina, gül, erik, şeftali, misk ve sandal ağacı notalarının yanı sıra; liçi gibi sıradışı meyveler ve kadife çiçeği gibi şaşırtıcı notalar içeriyor. Zamansız bir klasik: Calvin Klein Escape for Women.
Ürün İçeriği : Koku Ailesi: Çiçeksi, Aromatik. Tepe Nota: Kavun, Papatya, Kadife Çiçeği, Kayısı, Sümbül, Meşe Yosunu, Kişniş, Elma, Mandalina, Siyah Frenk Üzümü, Sinameki, Liçi ve Ylang-Ylang. Kalp Nota: Şeftali, Vadi Zambağı, Gül, Yasemin ve Karanfil. Dip Nota: Meşe Yosunu, Misk, Amber, Sandal Ağacı, Vetiver, Sedir Ağacı ve Vanilyadır.
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Parfüm Notası : Çiçeksi Aromatik
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5000451566

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin