Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Chı Infra 3'Lü Bakım Seti
Chı Infra 3'Lü Bakım Seti 1
Chı Infra 3'Lü Bakım Seti 2

Chi Chı Infra 3'Lü Bakım Seti

559.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : CHI INFRA Şampuan Saçı nazikçe temizler. Saçların ve saç derisinin nem dengesini düzeltir. Daha sağlıklı ve daha kolay şekil alabilen saçlar yaratır. Olağanüstü parlaklık katar. Iyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.SÜLFAT,GLÜTEN,PARABEN İçermez.CHI INFRA BAKIM KREMİ Saçların iç yapısını yeniden düzenler ve nem verir. Dayanıklılık ve esnekliği artırır. Saçları ve saç rengini korur. Daha sağlıklı ve daha kolay şekil alabilen saçlar yaratır. Olağanüstü parlaklık ve yumuşaklık katar. Iyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.GLÜTEN,PARABEN İçermez. Kullanım Şekli: Saçınızı şampuanladıktan sonra, yeterli miktarda Chı Infra Treatment’ı saçınıza eşit olarak uygulayınız ve 5 dakika bekletiniz. Daha sonra iyice durulayınız.INFRA SILK INFUSİON Güçlü yapılandırma formülü sayesinde kuru ve yıpranmış saçları iyileştirir ve nem verir. Doğal ipek saç yüzeyindeki pul tabakasını yeniden oluştururken, ipek molekülleri saçlarınızın derinlerine nüfuz ederek nemi geri kazandırır, yumuşatır, elastikiyetini arttırır ve kırılmalara karşı korur.Durulanmayı gerektirmeyen, alkol içermeyen onarıcı bakım ürünüdür.İçerisinde bulunan doğal ipek, buğday ve soya proteini sayesinde nemi saçınıza hapseder ipeksi yumuşaklık ve parlaklık sağlar, elektriklenmeyi azaltır. Zarar görmüş saçları onarır ve güçlendirir.Az miktarda CHI Silk Infusion'u avcunuza dökünüz ve nemli saçın tamamına eşit miktarda uygulayınız.Durulamayı gerektirmez, daha sonra saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. GLÜTEN,PARABEN İçermez.
Ürün İçeriği : CHI INFRA Şampuan Saçı nazikçe temizler. Saçların ve saç derisinin nem dengesini düzeltir. Daha sağlıklı ve daha kolay şekil alabilen saçlar yaratır. Olağanüstü parlaklık katar. Iyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.SÜLFAT,GLÜTEN,PARABEN İçermez.CHI INFRA BAKIM KREMİ Saçların iç yapısını yeniden düzenler ve nem verir. Dayanıklılık ve esnekliği artırır. Saçları ve saç rengini korur. Daha sağlıklı ve daha kolay şekil alabilen saçlar yaratır. Olağanüstü parlaklık ve yumuşaklık katar. Iyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.GLÜTEN,PARABEN İçermez. Kullanım Şekli: Saçınızı şampuanladıktan sonra, yeterli miktarda Chı Infra Treatment’ı saçınıza eşit olarak uygulayınız ve 5 dakika bekletiniz. Daha sonra iyice durulayınız.INFRA SILK INFUSİON Güçlü yapılandırma formülü sayesinde kuru ve yıpranmış saçları iyileştirir ve nem verir. Doğal ipek saç yüzeyindeki pul tabakasını yeniden oluştururken, ipek molekülleri saçlarınızın derinlerine nüfuz ederek nemi geri kazandırır, yumuşatır, elastikiyetini arttırır ve kırılmalara karşı korur.Durulanmayı gerektirmeyen, alkol içermeyen onarıcı bakım ürünüdür.İçerisinde bulunan doğal ipek, buğday ve soya proteini sayesinde nemi saçınıza hapseder ipeksi yumuşaklık ve parlaklık sağlar, elektriklenmeyi azaltır. Zarar görmüş saçları onarır ve güçlendirir.Az miktarda CHI Silk Infusion'u avcunuza dökünüz ve nemli saçın tamamına eşit miktarda uygulayınız.Durulamayı gerektirmez, daha sonra saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. GLÜTEN,PARABEN İçermez.
Kullanım Şekli : Yeterli miktarda CHI Infra sampuanı saç derisinden uca doğru eşit miktarda ıslak saça uygulayınız ve daha sonra iyice durulayınız
Model Kodu : 633911833162
Menşei : Türkiye
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : Tüm Yaş
Ürün Kodu: : 5002664928

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin