Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Clarins Cilt Bakım Seti
Clarins Cilt Bakım Seti 1

Clarins Clarins Cilt Bakım Seti

1745 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Clarins Nutri Lumiere Cilt Bakım Seti Cildi beslemek ve canlandırmak için ideal üçlü. Canlandırır, besler ve aydınlatır. Clarins Set Bakım İçeriği: Nutri-Lumiére Jour 50 ML: ( Yüz için besleyici gündüz kremi ) ( Orjinal Boy ) Nutri-Lumiére Nuit 15 ML: ( Yüz için besleyici, yaşlanma karşıtı gece kremi ) ( Seyahat Boyu ) Nutri-Lumiére 50 ML: ( Yüz için bakım losyonu ) ( Seyahat Boyu )
Ürün İçeriği : Clarins Nutri-Lumiére Jour 50 ML: Tüm cilt tipleri için, cildi derinlemesine besleyip doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olur. At kestanesi bitkisinden elde edilen çiçek özü ve aktif meyve molekülü olan escin, mikro besin ağındaki etkileri ile bilinir. Bu yeni ikili Clarins Laboratuvarlarının uzmanlığı sayesinde cilt daha iyi beslenir ve ışıltısını geri kazanır. Cildin esnekliğini artırmya yardımcı olur. Cilt tonunu eşitler. Clarins Nutri-Lumiére Nuit 15 ML: Tüm cilt tipleri için, cildi sabaha hazırlayan, besleyen ve aydınlatan, ciltte eriyen gece kremi. Cilt tonunu eşitler. Kırışıklıkların görünümünü yumuşatmaya yardımcı olur. Cildi daha parlak bir görünüm kazanabilmesi için arındırmaya yardımcı olur. Clarins Nutri-Lumiére Lotion 50 ML: Tüm cilt tipleri için, iyi görünen bir cilt için ilk önemli günlük cilt bakım adımı. Bu yumuşak, nazik losyon cilt tarafından mükemmel bir şekilde emilir ve daha sonra uygulanan ürünlerden tam olarak yararlanmaya hazırlar. Losyonun cilde emilmesini teşvik etmek için ölü cilt hücrelerini nazikçe temizlemeye yardımcı olur. Ciltte pürüzsüzleştirme etkisi sağlar.
Menşei : Fransa
Yaş Aralığı : 50+
Miktar : 3'lü
Kullanım Şekli : Temiz cildinize sabah akşam Nutri Lumiere Treatment Essence uygulayın. Ardından sabahları Nutri Lumiere Jour, geceleri Nutri Lumiere Nuit uygulayın.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002706279

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin