Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clarins Cilt Bakım Seti
Clarins Cilt Bakım Seti 1

Clarins Clarins Cilt Bakım Seti

999.95 TL
Sepette %30 Net İndirim
MM001

Sepette %30 Net İndirim

MM001

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Clarins Multi-Active Jour 50 ML: Tüm cilt tipleri için uygun olan bu krem, ince çizgilerin görünümünü gözle görülür şekilde azaltır ve cildi pürüzsüzleştirir. Nemle beraber cilt sağlıkla ışıldar. Multi-Active Nuit 15 ML: Normalden karmaya dönük cilt tipleri için uygun olan bu krem, cildi dış etkenlerin zararlarından korumaya yardımcı olurken cildin daha uzun süre pürüzsüz görünümünü korumasına yardımcı olur. Cilde ferahlık sağlar. Cildi nemlendirir, besler rahatlatır. Cleasing Micellar Water 50 ML: Organik Sarı Kantaron Özü ve Organik Limon Otu Özü ile zenginleştirişmiş temizleme suyu, cilde özen göstererek cildi tek adımda temizler.
Ürün Açıklaması : Clarins Multi-Active Collection Cilt Bakım Seti İnce çizgilerin görünümünü pürüzsüzleştirir ve ışıltıyı artırır. Clarins Cilt Bakım Seti İçeriği: Multi-Active Jour 50 ML ( Yüzdeki ince çizgilerin görünümünü hedef alan antioksidan etkili gündüz kremi ) ( Orjinal Boy ) / Multi-Activite Nuit 15 ML ( Yüzdeki ince çizgilerin görünümünü hedef alan gece kremi ) ( Seyahat Boyu ) / Cleansing Micellar Water 50 ML ( Makyaj temizleme suyu ) ( Seyahat Boyu )
Kullanım Şekli : Sabah ve akşam cildinizi Cleansing Micellar Water ile temizleyin. Ardından gündüzleri Multi Active Jour,geceleri ise Multi Active nuit kremi cildinize uygulayın
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Menşei : Fransa
Yaş Aralığı : 30+
Ürün Kodu: : 5002706281

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin