Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Clarins Cilt Bakım Seti
Clarins Cilt Bakım Seti 1

Clarins Clarins Cilt Bakım Seti

1232 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Clarins Extra-Firming Cilt Bakım Setİ Kırışıklıkları gözle görülür şekilde sıkılaştıran, kaldıran ve bunlarla mücadele eden, yaşa meydan okuyan günlük nemlendirici. Clarins Cilt Bakım Seti İçeriği: Extra-Firming Jour 50 ML ( Kırışıklıkların görünümünü kontrol etmeye yardımcı, sıkılaştırıcı, yüz için gündüz kremi ) ( Orjinal Boy ) Extra-Firming Nuit 15 ML ( Kırışıklıkların görünümünü kontrol etmeye yardımcı, yüz için gece bakım kremi ) ( Seyahat Boyu ) Extra-Firming Cou & Decollete 15 ML ( Boyun ve dekolte kremi ) ( Seyahat Boyu )
Ürün İçeriği : Clarins Extra-Firming Jour 50 ML: Tüm cilt tipleri için uygun olan, gözle görülür sıkı bir cildi destekleyen ideal gündüz cilt bakım kremidir. Zamanla ciltte oluşan sarkmalara karşı cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur ve cildin dolgun görünmesini sağlar, cildin genç görünümünü desteklemeye yardımcı olur. Kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcıdır. Uygulandığı andan itibaren ciltte pürüzsüz bir etki bırakır. Eşit cilt tonunu ve ciltteki ışıltıyı destekler. Clarins Extra-Firming Nuit 15 ML: Tüm cilt tipleri için uygun olan, gözle görülür şekilde uyku anında cildi sıkılaştırmaya ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı gece kremidir. Nem açısından zenginleştirilen bu gece kremi cildin gözle görülür şekilde daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur ve sabahları daha güzel bir cilt görünümü sağlar. Eşit cilt tonunu destekler. Cildi besler. Clarins Extra-Firming Cou & Decollete 15 ML: Boyun, dekolte bölgesini toparlayan, sıkılaştıran ve pürüzsüzleştiren, daha genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olan yağsız krem. Ayçiçeğinin kökünden itibaren dönebilme kabiliyetinden ilham alan Clarins Laboratuvarları, boynun bükülme ve dönme hareketi sırasında cildin elastikiyetini arttırmak için vazgeçilmez olan bileşenleri bir araya getirmiştir. Cilt tonunun korunmasına yardımcı olur. Gözle görülür şekilde bir toparlanma etkisi yaratır.
Menşei : Fransa
Yaş Aralığı : 40+
Miktar : 4'lü
Kullanım Şekli : Gündüz Extra firming Jour, Extra firming nuit kremi ise gece cildinize uygulayın. Boyun ve dekolte bölgenize Extra Firming Neck&Decoltee uygulayın.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002706282

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin