Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clarins Cilt Bakım Seti
Clarins Cilt Bakım Seti 1

Clarins Clarins Cilt Bakım Seti

633 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Clarins Hydra-Essentiel Cilt Bakım Seti: Hydra-Essentiel 50 ML ( Normalden kuruya dönük ciltler için nemlendirici ipeksi krem ) (Orijinal Boy ) Fresh Scrub 15 ML ( Yüz için ferahlatıcı krem peeling ) ( Seyahat Boyu ) SOS Hydra 15 ML ( Yüz için tazeleyici nem maskesi ) ( Seyahat Boyu ) ​​
Kullanım Şekli : Cildinize haftada 1 Fresh Scru uygulayarak peeling yapın. Haftada bir SOS hydra ile maske uygulaması yapın. Hydra Essential Normal to Dry skin nemlendiriciyi sabah akşam uygulayın.
Ürün İçeriği : Hydra-Essentiel 50 ML: Sıcak, soğuk, hava sıcaklığındaki ani değişimler ve kirlilik ciltte dehidrasyona neden olur. Bu nemlendirici krem, her türlü çevresel koşulda cildin nemlenmesine ve ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olur. Cildinizi mükemmel şekilde nemlendirir. Cilde derinlemesine nem sağlamaya yardımcı olur. Clarins hava ve çevre kirliliği karşıtı kompleks içerir. Fresh Scrub 15 ML: Bu krem jel cildi anında arındırır ve ferahlatır. Berrak, pürüzsüz ve parlak cilt. Doğal partiküller, yabancı maddeleri ve ölü hücreleri nazikçe ciltten temizler. Cilt kirlerinden ve kalıntılarından arınır. Taze dokusu yumuşaklığı ve dolgun bir görünümü geri kazandırır. SOS Hydra Mask 15 ML: Nemsiz bir ciltler için ideal nemlendirme. Yoğun tazeleyeci krem jel doku, sadece on dakika içerisinde cildin nem seviyesini dengelemeye yardımcı olur. İçeriğindeki Hiyalüronik asit ciltte suyu tutabilmek için sünger görevini görerek dolgunlaştırılmış bir cilt görünümü sağlar.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Menşei : Fransa
Yaş Aralığı : 25+
Miktar : 3'lü
Ürün Kodu: : 5002706283

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin