Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Clarins Spf50 Kadın Koruyucu Nemlendirici Krem 30 Ml
Clarins Spf50 Kadın Koruyucu Nemlendirici Krem 30 Ml 1

Clarins Clarins Spf50 Kadın Koruyucu Nemlendirici Krem 30 Ml

1990 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Organik mango yaprağı özü: Antioksidan moleküller açısından zengin olan bu öz, cildi mavi ışık, polen ve ışık kirliliğine karşı korumak için iltihap yapıcı moleküllerin fazla üretimini sınırlar. Organik yaşam yaprağı özü: Cildin kendi kendini nemlendirme gücünü aktive eder. 8 saat kesintisiz nemlendirme. 8. Jenerasyon Kirlilik Önleyici Kompleks: Cildin direncini güçlendirir ve kapalı ve açık alanlardaki kirliliğin sebep olduğu oksidatif hasarlara karşı korur.
Kullanım Şekli : Sabahları, yüzün ortasından dışına doğru hafif, yatıştırıcı hareketlerle gündüz kremi olarak uygulayın. Cilde nazikçe bastırarak eşit şekilde yayın. Günün herhangi bir saatinde tekrar uygulanabilir.
Ürün Açıklaması : Şehir ortamında yaşayan ve koyu lekeleri, erken yaşlanmayı ve cilt kuruluğunu engellemek amacıyla yüzünü UV ışınlarına ve her türlü kirliliğe karşı günlük olarak korumak isteyen tüm kadınlar (her yaş, her etnik köken, tüm cilt tipleri ve hatta hassas cilt). DEVRİM NİTELİĞİNDEKİ [5P] SAVUNMA TEKNOLOJİSİNİ kullanan ürün, iyi, sağlıklı ve genç görünen bir cilt için UV ışınları ve 5 ana kirleticiye karşı günlük çoklu koruma sunar.
Menşei : Fransa
Koruma Faktörü : SPF 50
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002685208

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin