Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Clarins Calm Essentıel Soothing Emulsıon 50 Ml
Clarins Calm Essentıel Soothing Emulsıon 50 Ml 1

Clarins Clarins Calm Essentıel Soothing Emulsıon 50 Ml

1910 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Rahatsızlık hissini yatıştırmak ve cildini korumak için özel cilt bakım ürünleri arayan hassas ciltli tüm kadınlar içindir.Bu rahatlatıcı bakım, rahatsızlık hissini hemen yatıştırır ve cildi korur. Bileşenlerin %96'sı doğal kökenlidir.
Ürün İçeriği : Sklareolid (Misk Adaçayından elde edilen saflaştırırlmış molekül) : Duyu reseptörlerini korur ve cilt hassasiyetini azaltmak için cildi yatıştırır. Organik karaderme: Cildi kirlenmeye karşı korur. Organik kamelya yağı: Cildi besler. Bitki skualeni: Cildi güçlendirir ve korur.
Kullanım Şekli : Ürünü ısıtın. Avuç içleriniz yüzünüzün önünde açık şekilde burnunuzdan uzun ve derin bir nefes alın ve hepsini ağzınızdan bırakın. Rahatlayın. Ürünü hafif, okşar gibi sakinleştirici hareketlerle, yüzünüzün ortasından dışa doğru ve ardından boynun en üstünden aşağıya doğru sürün. Sonrasında, yine yüzünüzün ortasından dışa doğru ve ardından boynun en üstünden aşağıya doğru parmaklarınızla hafif ve nazikçe baskı uygulayarak devam edin. Parmaklarınızı kulaklarınızın önüne, şakaklarınızın yanına koyun ve 5 saniye boyunca rahatlatıcı bir "basınç uygula-bekle" masajı yapın.
Model Kodu : 300440510-35889
Menşei : Fransa
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Hassas Ciltler
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002706254

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin