Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Clarins Super Restorative Serum Nemlendirici
Clarins Super Restorative Serum Nemlendirici 1

Clarins Clarins Super Restorative Serum Nemlendirici

1409.95 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildi yaşa bağlı hormonal değişikliklerle zayıflayan ve “gençlik üçgeninin” (yanakların çökmesi, ağır ve esnekliğini yitirmiş hatlar, görünümü bozuk yüz hatları ve çene çizgisi) ters dönmesinden, derin kırışıklıklar ve yaşlanma lekelerinden endişe eden 50 yaşın üzerindeki kadınlar için. Yüzünüze yeniden bir gülümseme getirmek için yüz hatlarını kaldıran, yüzün hacmini yeniden belirginleştiren, hatları yeniden şekillendiren ve yaşlanma lekelerinin görünümünü azaltan yaşlanma karşıtı serum.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Kullanım Şekli : Sabah ve/veya akşam, normal gündüz veya gece kreminizi uygulamadan önce yüz ve boyun üzerine, temiz ve kuru olan cilde uygulayın. En iyi sonuçlar için Clarins baskı noktalarını gevşetme yöntemi ile uygulayın. Ürünün doğal etkinliği Clarins Manuel Auto LiftingTekniği ile desteklenebilir.
Ürün İçeriği : Organik Harungana dermisin temel maddelerinin geri yüklenmesi için hormon eksikliğine maruz kalan fibroblastları yeniden etkinleştirir. Dar yapraklı sinirotu özüyüz hatlarını yeniden tanımlar, konturu şekillendirir.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Ürün Kodu: : 5000093780

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin