Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Clarins 200 Ml Süt Temizleyici
Clarins 200 Ml Süt Temizleyici 1

Clarins Clarins 200 Ml Süt Temizleyici

1312 TL
Sepette %15 Net İndirim
KPM02

Sepette %15 Net İndirim

KPM02

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Hafif makyaj yapmaktan ve temizlik yapmak amacıyla temizleme sütü kullanmaktan keyif alan tüm kadınlar içindir.Bu makyaj temizleme sütü bir yandan cildi yumuşatarak rahatlatırken diğer yandan yüz, göz ve dudaklardaki hafif makyaj kalıntılarını giderir.
Ürün İçeriği : Moringa özü içeren nazik temizleme bazı, makyajı ve kirleri nazikçe temizler. Organik sarı kantaron ve organik limon otu özü, cildi yatıştırır ve yumuşatır.
Kullanım Şekli : Sabah ve/veya akşam, tercihen Clarins kirlilik karşıtı Profesyonel Temizleme Yöntemini kullanarak uygulayın: Ürünü ellerinizle ısıtın ve kuru cilde ve boynunuza uygulayın. Ellerinizi hafifçe düz bir şekilde yüzünüze koyun ve makyajı ve yüz, göz ve dudaklarınızdaki kiri temizlemek için sanki cildiniz sıcaktan yanıyormuş gibi hemen geri çekin. Bu hareketi 7 kez tekrarlayın. Biraz su ekleyin ve yalnızca birkaç saniye boyunca göz, dudak ve yüz üzerinde dairesel hareketlerle hafifçe masaj yaparak emülsiyon haline getirin. İyice durulayın ve ardından cilt tipinize uygun bir Tonik Losyon ile bitirin.
Model Kodu : 300440510-35878
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Cilt Tipi : Hassas Ciltler
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002685225

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin