Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi Seti - Peeling Hediyeli Sınırlı Sayıda
Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi Seti - Peeling Hediyeli Sınırlı Sayıda 1

Clinique Clinique 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi Seti - Peeling Hediyeli Sınırlı Sayıda

349 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Kuru/Karma cilt tipinin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak, dermatologlar tarafından tasarlanmış olan 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi cilde gereken temel bakımı sağlar. Hassas ama etkin temizleme sağlar. Ölü hücreleri, pürüzleri, fazla yağı yok ederek cildi arındırır. Yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm için cildin nem bariyerini güçlendirir. Hergün uygulayabileceğiniz kadar hassas, krem yapılı peeling pürüzlü, donuk yapıyı ve ölü deri hücrelerini cilt yüzeyinden arındırır. İnce çizgi görünümünü azaltır. Nemlendirici için cildi en temiz duruma getirir. Tüm cilt tipleri için uygundur.
Ürün İçeriği : Liquid Facial Soap Hassas Ciltlere Özel Yüz Temizleme Jeli, 200 mlClarifying Lotion Arındırıcı Losyon 2, 200 mlDramatically Different Nemlendirici Losyon+, 50 ml tüp7 Day Scrub Krem Peeling, 100 ml
Kullanım Şekli : Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez düzenli olarak uygulayın.Yüz Temizleme Jeli ile tüm yüzünüzü yıkayın.Clarifying Lotion Arındırıcı Losyonu pamuk yardımıyla, göz çevresi hariç tüm yüzünüzü temizleyin.Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ ile cildinizi nemlendirin. Dilediğiniz sıklıkla peeling uygulamasını gerçekleştirin.
Ürün Kodu: : 5000112077

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin