Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clinique Eye Favourıtes Set
Clinique Eye Favourıtes Set 1

Clinique Clinique Eye Favourıtes Set

399.95 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Kullanım Talimatı : All About Eyes Sabah ve akşam göz çevresine masaj yaparak uygulayın. Take The Day Off Makeup Remover Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Pamuk yardımı ile uygulayın. Makyaj uygulamasından önce soğuk su ile iyice durulayın. High Impact Mascara Kirpik diplerinden uçlara doğru uygulayın. Toplaklanmayı önlemek için maskara kuruduktan sonra diğer katları uygulayın.
Ürün İçeriği : Set İçerik All About Eyes 15ml Take The Day Off Makeup Remover 50ml High Impact Mascara 3.5ml Shade: Black Bag
Kullanım Şekli : All About Eyes Sabah ve akşam göz çevresine masaj yaparak uygulayın. Take The Day Off Makeup Remover Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Pamuk yardımı ile uygulayın. Makyaj uygulamasından önce soğuk su ile iyice durulayın. High Impact Mascara Kirpik diplerinden uçlara doğru uygulayın. Toplaklanmayı önlemek için maskara kuruduktan sonra diğer katları uygulayın.
Ürün Açıklaması : All About Eyes 15ml Hafif yapılı ve nem açısından zengin formüle sahip göz bakım kremi, göz çevresindeki ince çizgi, koyu halka ve göz altındaki şişkinlik görünümünün azalmasına yardımcı olur. Göz makyajının kalıcılığını arttırırken, daha aydınlık bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. Take The Day Off Makeup Remover 50ml Suya dayanıklı maskara gibi uzun süre kalıcı makyajın temizlenmesine yardımcı olur. Ciltte tahrişe sebep olmaz. High Impact Mascara 3.5ml Shade: Black Kirpikleri ayırarak daha uzun ve dolgun bir görünüm kazanmasını sağlar.
Mililitre Bilgisi : 6 ml
Model Kodu : V27KY10000
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Polonya
Ürün Kodu: : 5002829309

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin