Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clinique Fall 17 Eye Event Kıt B Cilt Bakım Seti
Clinique Fall 17 Eye Event Kıt B Cilt Bakım Seti 1

Clinique Clinique Fall 17 Eye Event Kıt B Cilt Bakım Seti

139.95 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Take the Day Off Makyaj Temizleyici, Orijinal Boy, 125ml Quickliner for Eyes Intense Göz Kalemi, 0.14g, Intense Black
Kullanım Şekli : Take the Day Off Makyaj Temizleyici: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Pamuk üzerine hafifçe bir miktar dökün. İstediğiniz bölgeyi silin. Makyajınızı tekrar uygulamadan önce soğuk su ile durulayın. Quickliner for Eyes Intense Göz Kalemi: Ucunu hafifçe çıkartıp, göz kapağınıza ve tercihinize göre göz kapaklarınıza istediğiniz kalınlıkta çizgi çekiniz.
Ürün Açıklaması : Take the Day Off Makyaj Temizleyici: Su geçirmez maskara gibi uzun süre kalıcı makyajı çözer ve yok eder. Tahriş etmez, kaşındırmaz. Oftalmolojik olarak test edilmiştir. Kontakt lens kullananlar için uygundur.Süt kıvamındaki temizleyici, hızlı ve etkili ve nazik bir şekilde makyajı temizler. İçerdiği doğal, bitkisel formülü ile makyajı, UV güneş koruyucusunu ve diğer tüm kirlilikleri kolayca temizlemeye yardımcı olur. temizleme sonrasında cilt yumuşak, pürüzsüz ve rahat hissetmesini destekler. Quickliner for Eyes Intense Göz Kalemi: İncecik göz kalemi çekip çarpıcı bakışlara sahip olmak için artık usta olmanıza gerek yok. Likit eyeliner etkisini tek bir dokunuşta yaratabilirsiniz.Yumuşak ipeksi formülü göz kapağında kayarcasına kolay bir kullanım sağlar. Tüm gün kalıcıdır. Ucunu kalemtıraş ile açmanıza gerek yoktur. Kalemin diğer ucundaki sünger başlığı ile dumanlı gözler yaratabilirsiniz. 
Ürün Kodu: : 5001635762

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin