Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clinique Hydrate & Glow Set
Clinique Hydrate & Glow Set 1

Clinique Clinique Hydrate & Glow Set

617 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Set İçerik Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50ml Moisture Surge Overnight Mask 30ml Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate 5ml
Kullanım Şekli : Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator Temiz cilt üzerinde sabah ve akşam uygulayın. Makyaj altına veya üstüne ve ayrıca 5 dakikalık maske olarak kullanılabilir. Moisture Surge Overnight Mask Akşamları, günde bir kez veya ihtiyaç duyduğunuzda kullanın. Yüz ve boyun bölgesine veya ihtiyaç duyulan yerlere uygulayınız. Göz çevresi ile temas ettirmeyiniz. Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate Az bir miktar uygulamanız yeterlidir. Göz çevresine masaj yaparak uygulayın. Tek başına, makyajdan önce veya 3 dakikalık göz maskesi olarak kullanılabilir.
Ürün Açıklaması : Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50ml Tüm cilt tipleri için uygundur. Yağsız jel formüle sahip çift etkili nemlendirici, yeni teknolojisi sayesinde cildin kendi nem kaynaklarını yenilemesine ve nemi içinde hapsetmesine yardımcı olur. İçeriğindeki hyalüronik asit cildinizin daha nemli ve aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olurken; aloe vera özleri ise cildin dolgun görünmesine ve kalıcı nem sağlamaya katkı sağlar. Moisture Surge Overnight Mask 30ml Etkili formülü ile, gece boyunca cildinizi nemlendirmeye ve nemi cildinize hapsetme özelliğini güçlendirmeye katkı sağlar. Ertesi sabah cildinizin daha aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate 5ml Hafif, su bazlı yapısıyla ve Auto Replenishing Lipid-Sphere Teknolojisi ile, göz çevresinin nemlendirilmesine ve daha aydınlık bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. İnce çizgi ve kırışıklarının görünümünün azalmasına yardımcı olur.
Kullanım Talimatı : Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator Temiz cilt üzerinde sabah ve akşam uygulayın. Makyaj altına veya üstüne ve ayrıca 5 dakikalık maske olarak kullanılabilir. Moisture Surge Overnight Mask Akşamları, günde bir kez veya ihtiyaç duyduğunuzda kullanın. Yüz ve boyun bölgesine veya ihtiyaç duyulan yerlere uygulayınız. Göz çevresi ile temas ettirmeyiniz. Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate Az bir miktar uygulamanız yeterlidir. Göz çevresine masaj yaparak uygulayın. Tek başına, makyajdan önce veya 3 dakikalık göz maskesi olarak kullanılabilir.
Mililitre Bilgisi : 6 ml
Model Kodu : V3KF010000
Menşei : Polonya
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002829307

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin