Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clinique Hydrate & Glow Set Intense
Clinique Hydrate & Glow Set Intense 1

Clinique Clinique Hydrate & Glow Set Intense

617 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator 50ml Zengin içeriği ve jel-krem yapısı ile, cildin nemlendirilmesine ve yüzünüzü yıkadıktan sonra bile nemli kalmasına katkı sağlar. Zamanla cildin nem bariyerini onarmaya yardımcı olur. Moisture Surge Overnight Mask 30ml Etkili formülü ile, gece boyunca cildinizi nemlendirmeye ve nemi cildinize hapsetme özelliğini güçlendirmeye katkı sağlar. Ertesi sabah cildinizin daha aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. All About Eyes 5ml Hafif yapılı ve nem açısından zengin formüle sahip göz bakım kremi, göz çevresindeki ince çizgi, koyu halka ve göz altındaki şişkinlik görünümünün azalmasına yardımcı olur. Göz makyajının kalıcılığını arttırırken, daha aydınlık bir görünüm kazanmasına katkı sağlar.
Kullanım Talimatı : Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator Sabah ve akşam temiz cilde uygulayın. Moisture Surge Overnight Mask Akşamları, günde bir kez veya ihtiyaç duyduğunuzda kullanın. Yüz ve boyun bölgesine veya ihtiyaç duyulan yerlere uygulayınız. Göz çevresi ile temas ettirmeyiniz. All About Eyes Sabah ve akşam göz çevresine masaj yaparak uygulayın.
Ürün İçeriği : Set İçerik Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator 50ml Moisture Surge Overnight Mask 30ml All About Eyes 5ml
Kullanım Şekli : Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator Sabah ve akşam temiz cilde uygulayın. Moisture Surge Overnight Mask Akşamları, günde bir kez veya ihtiyaç duyduğunuzda kullanın. Yüz ve boyun bölgesine veya ihtiyaç duyulan yerlere uygulayınız. Göz çevresi ile temas ettirmeyiniz. All About Eyes Sabah ve akşam göz çevresine masaj yaparak uygulayın.
Mililitre Bilgisi : 6 ml
Model Kodu : V3KE010000
Menşei : Polonya
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002829308

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin