Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clinique Turnaround Overnıght Revıtalızıng Nemlendirici Nemlendirici
Clinique Turnaround Overnıght Revıtalızıng Nemlendirici Nemlendirici 1
Clinique Turnaround Overnıght Revıtalızıng Nemlendirici Nemlendirici 2

Clinique Clinique Turnaround Overnıght Revıtalızıng Nemlendirici Nemlendirici

469.95 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildinizin sağlık ışıltısını ortaya çıkmasını destekler. Donuk, solgun cilt yüzeyinde yoğun bir arıtım yaparak daha canlı ve ışıltılı bir cilt görünümü ortaya çıkmasına yardımcı olur. Cildin nefes almasını destekler. Nemlendiriciyi daha kolay emmesi için katkıda bulunur. Zamanla cilt daha sağlıklı, pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşur. Cildin daha aydınlık, sağlıklı ve düzenli olmasına yardımcı olur.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Kullanım Şekli : 3 Adımlı Cilt Bakım Sisteminden sonra tüm yüz ve boyun bölgesine uygulayalım.
Ürün İçeriği : Daha yumuşak , pürüzsüz ve canlı cildi ortaya çıkarmak için gece boyunca çalışır. Zaman içinde, cildin görünümünü düzeltir. Kestane özü, asetil glükozamin ve zamanla serbest kalan salisilik asit içeren ileri seviyede arıtım teknolojisi beraber çalışarak cilt yüzeyinde birbirine bağlı halde bulunan ölü hücrelerin arasındaki bağın kopmasını sağlar ve hücre döngüsünün düzenlenmesine yardımcı olur. - Cildi nemlendirir ve cildin daha güçlü ve yumuşak hissetmesi için nem bariyerini güçlendirir. Nemlendirici içerikler suyu cilde hapseder. Linoleik asit cildin doğal nem bariyeri işleyişinin güçlenmesine ve onarılmasına yardımcı olur. Böylelikle cilt kuruluğa ve çevresel faktörlere karşı daha dayanıklı hale gelir.
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Ürün Açıklaması : Canlandırıcı nemlendirici cildinizi sıkılaştırırken pürüzsüzleştirir ve gece sonrası daha aydınlık bir görünüm elde etmenizi sağlar. Cildinizin sağlık ışıltısının ortaya çıkmasını destekler. Donuk, solgun cilt yüzeyinde yoğun bir arıtım yaparak daha canlı ve ışıltılı bir cilt görünümün ortaya çıkmasına yardımcı olur. Cildin nefes almasını destekler. Nemlendiriciyi daha kolay emmesi için katkıda bulunur.  Zamanla cilt daha sağlıklı, pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşur.  Cildin daha aydınlık, sağlıklı ve düzenli olmasına yardımcı olur.
Kullanım Şekli : Optimal sonuçlar için 3 adımlı cilt bakım sistemi ile uygulayınız.Yüz ve boyun çevresine geceleri uygulayın. Göz çevresine uygulamaktan kaçının.
Ürün Kodu: : 5000079075

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin