Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clinique Moisture Surge 72H Auto-Replenishing Hydrator 75 Ml Nemlendirici
Clinique Moisture Surge 72H Auto-Replenishing Hydrator 75 Ml Nemlendirici 1

Clinique Clinique Moisture Surge 72H Auto-Replenishing Hydrator 75 Ml Nemlendirici

369.95 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Vazgeçemeyeceğiniz bir yenileme sağlayan jel krem, cildinize gün boyunca kendini yenileme gücü verecek şekilde geliştirildi. Yüzünüzü yıkadıktan sonra bile cilde 72 saat boyunca sürekli nem sağlayan eşsiz ve cilt tarafından hızlıca emilen jel – krem nemlendirici!
Ürün İçeriği : Auto-Replenishment Teknolojisini kullanarak; cildin kendisini sürekli olarak tekrar nemlendirmesi için; kendi iç su kaynağını yaratmaya yardımcı olur. Daha pürüzsüz, sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü için Nem Tutucu Süper Matriksler ile nemi cilde hapseder. Alerji testinden geçmiştir. 100% Parfümsüzdür. Akneye yol açmaz. Yağsızdır.
Kullanım Şekli : Günde 2 defa temiz cilde uygulayın. 3-Adımlı Cilt Bakım Sistemi’nden sonra bütün yüze eşit şekilde uygulayın. Sabahları, ardından güneş koruyucu ile devam edin. Bu eşsiz nemlendirici başka şekillerde de kullanıma sahiptir! Örneğin: • Nem takviyesi için, günlük nemlendiricinizin üstüne parmak uçlarınız ile uygulayın. • Makyajın altına ya da üstüne uygulanabilir. • 5-dakikalık maske olarak kullanıldığında, yeterli miktarda ürünü uygulayın ve bir mendil ile fazlalığı alın ya da cilt tarafından emilmesini bekleyin. • Kütikül, dirsekler ve kuruyan saç uçları gibi kuru bölgelerde kullanılabilir.
Ürün Kodu: : 5000425713

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin