Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Clinique True Bronze Pressed - Sunkıssed Pudra
Clinique True Bronze Pressed - Sunkıssed Pudra 1

Clinique Clinique True Bronze Pressed - Sunkıssed Pudra

1370 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Hafif pudra bronzlaştırıcı cildinizde doğal güneş yanığı etkisi yaratır. İstediğiniz ölçüde bronzluğu sağlamak için kolayca karıştırılarak uygulanır. Anında bronz bir ışıltı için mükemmeldir. Uzun süre kalıcı. Yağsızdır.  Özel Hediyeniz!   Kasım ayı boyunca tüm fondöten, pudra, BB ve CC Krem alışverişlerinizde 200 TL değerindeki makyaj seti hediyeniz otomatik olarak sepetinize eklenecektir.* *Stoklarla sınırlıdır.
Ürün İçeriği : Hafif pudra bronzlastirici cildinizde dogal günes yanigi etkisi yaratir. Aninda bronz bir isilti için mükemmeldir.
Mililitre Bilgisi : 9.6 gr
Kullanım Şekli : Kontür olarak ya da belirginleştirmek için burun, yanaklar, alın ve çeneye uygulanabilir. Tek başına ya da fondoten üzerine uygulanabilir.
Renk : Sunkissed/Pembe Bronz
Ürün Açıklaması : Hafif pudra bronzlaştırıcı cildinizde doğal güneş yanığı etkisi yaratır. İstediğiniz ölçüde bronzluğu sağlamak için kolayca karıştırılarak uygulanır. Anında bronz bir ışıltı için mükemmeldir. Nedir?Hafif pudra bronzlaştırıcı cildinizde doğal güneş yanığı etkisi yaratır. İstediğiniz ölçüde bronzluğu sağlamak için kolayca karıştırılarak uygulanır. Anında bronz bir ışıltı için mükemmeldir. Uzun süre kalıcı. Yağsızdır.
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Kullanım Şekli : Dağıtmaya yardımcı bir fırça ile yanak, alın, çene ve burun bölgelerinize iyice karıştırırarak uygulayabilirsiniz.Tek başına veya başka bir ürün üzerine uygulayabilirsiniz.
Ürün Kodu: : 5000001851

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin