Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Direct Message 175Ml Saç Spreyi
Direct Message 175Ml Saç Spreyi 1

Direct Message Direct Message 175Ml Saç Spreyi

88 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayınız. Yıkanmış olan saçınızın ıslaklığını havlu ile hafifce aldıktan sonra kullanmaya başlayın. Saçlarınızın açılmasında zorlandığınız bölümlerine veya tüm saçınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Gerekli miktarda ürünü püskürtüp, saçınıza hafifçe masaj yaparak yedirin. Saçlarınız kolayca taranmaya başlayacak ve aynı zamanda bakımını yapmış olacaksınız. Uygulama sonrası saçlarınızı durulamayın. Eğer fazla püskürttüğünüzü düşünüyorsanız havlu ile hafifçe ovalayarak fazlalığı alın.
Ürün İçeriği : Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Polyquaternium-16, Sodium Cocoamphopropionate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Mililitre Bilgisi : 175ml
Kullanım Şekli : Durulanmayan özel formülü sayesinde duştan sonra saçlarınızı kolay ve sorunsuz şekilde taranmasını sağlamayı amaçlar. İçeriğinde badem yağı ve buğday proteinden elde edilen özel karışımlı formülü ile saçlarınızı beslemeye yardımcı olurken daha pürüzsüz, parlak ve elektiriklenmeyen görünüm kazanmasını destekler. Saçınızın kolay şekil alması ve fönün daha rahat uygulanmasını destekler.
Parfüm Notası : BİTKİSEL
Ürün Kodu: : 5002694297

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin