Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Dunhill Agar Wood Edp 100 Ml Erkek Parfüm
Dunhill Agar Wood Edp 100 Ml Erkek Parfüm 1

Dunhill Dunhill Agar Wood Edp 100 Ml Erkek Parfüm

6500 TL
Sepette %40 İndirim
3900 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Modern dunhill erkeği bir macera düşkünüdür, tıpkı Alfred Dunhill’in kendisi gibi. Markanın macera sever doğasını yansıtan Koleksiyon farklı bölgelerin özelliklerini taşır. AGAR WOOD, kalbinde safran çiçekleri ile nereye giderseniz gidin bir hikaye anlatan bir profil oluşturuyor. RAFİNE,MODERN,GÜÇLÜ.
Ürün İçeriği : Bergamotun parlak notaları, çiçeksi siyah iris ve safran çiçeğinin orta notası, sakız reçinesinin aromatik sıcaklığıyla sürdürülen ışıltılı bir kontrast sunar. Ud ’un gizemli, dumanlı ve derimsi kokusu, ona ruh vermek için dokusal tütün, süet ve miskle sarılmıştır.Zengin, derin ve rafine, bu kadifemsi ud güçlü bir imzaya sahiptir.
Kutu İçeriği : Bir Dunhill kokusu o kadar benzersizdir ki, belirli bir zamanda onları kullanmakla sınırlandırmak için hiçbir neden yoktur.Kişi her zaman onlardan zevk almalıdır! Her kokudaki yüksek kaliteli bileşenler, maskülenliğin bireysel ifadesine izin verir.Bir koku seçerken kendinizi belirli bir zaman veya mevsimle sınırlamanıza gerek yoktur. Alfred Dunhill''in kaliteye olan tutkusunu yansıtır. Bu benzersiz kokular, Avrupa, Asya, Afrika, Orta Doğu, Amalfi Sahili ve Provence gibi farklı destinasyonlara yapılan bir yolculukta keşfedilen o coğrafyaya ait bir içerik etrafında işlenmiştir.
Parfüm Notası : KOKU AİLESİ: Oryantal Odunsu ÜST NOTA Tuz, Timur Biberi, Taze Zencefil, İtalyan Bergamot ORTA NOTA Siyah İris, Safran Çiçekleri, Menekşe Yaprakları, Mavi Selvi ALT NOTA Süet, Zengin Ud, Keskin Mastik, Tütün Yaprağı
Model Kodu : 80766
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : ABD
Ürün Kodu: : 5002940960

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin