Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Eda Taşpinar 200 Ml Bronzluk Koruyucu Losyon
Eda Taşpinar 200 Ml Bronzluk Koruyucu Losyon 1

Eda Taşpinar Eda Taşpinar 200 Ml Bronzluk Koruyucu Losyon

139.99 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bronzluk Koruyucu Losyon Eşsiz içeriği sayesinde cildinizi nemlendirerek Eda Taşpınar Güneş Yağları ile elde ettiğiniz bronz teninizi daha uzun süre korumanıza yardımcı olur. Güneşe çıkmadan önce ve güneş sonrası kullanılabilir.
Ürün İçeriği : Water, Glycerin, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Mannose, Glucose, Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Parfum, Dimethicone, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate ( Vitamin E ), Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Argania Spinosa ( Argan Kernel ) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Coumarin
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan önce ve güneş sonrası tüm vücudunuza uygulayarak cildinizin soyulmasını önleyebilirsiniz. Eda Taşpınar güneş yağları ile elde ettiğiniz bronzluğu daha uzun süre koruyabilirsiniz.
Ürün Açıklaması : Eşsiz içeriği sayesinde cildinizi nemlendirerek Eda Taşpınar Güneş Yağları ile elde ettiğiniz bronz teninizi daha uzun süre korumanıza yardımcı olur. Güneşe çıkmadan önce ve güneş sonrası kullanılabilir.Bronzluk Kraliçesi Eda Taşpınar’ın kusursuz bronzluğuna ulaştıktan sonra bronzluğun devamını sağlamaya yarayan, açılma sürenizi uzatan özel formülü sayesinde daha uzun bronzluk bu şişenin içinde..
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Ürün Kodu: : 5000060924

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin