Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Eda Taşpinar Spf15 200 Ml Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ
Eda Taşpinar Spf15 200 Ml Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ 1

Eda Taşpinar Eda Taşpinar Spf15 200 Ml Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ

189.99 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ: Eda Taşpınar'ın güneşlenmeye ilk başladığında kullandığı Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ, 15 SPF Argan yağı ile yaşlanma karşıtı güneş bakımı sağlar. Tamamlayıcı antioksidanlar, serbest radikallere karşı savaşır. İçerdiği güneş koruması ile cildinizi hem UVA ve hem UVB ışınlarına karşı korur. Güvenli bir güneşlenme sağlar.
Ürün İçeriği : Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Parfum, Butylated Hydroxytoluene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Extract, Tocopherol Acetate, Beta-Carotene, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Argania Spinosa ( Argan Kernel ) Oil, Coumarin.
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan önce tüm vücudunuza uygulayınız. Güneşten korunmak için terledikten, yüzdükten ve havlu ile kurulandıktan sonra işlemi tekrarlayınız. Güneşte uzun süre kalındığında uygulamanın 2 saatte bir yenilenmesi gerekir.
Ürün Açıklaması : Argan yağı ile yaşlanma karşıtı güneş bakımı sağlar. İçerdiği 15 SPF ile güneş koruması ile cildinizi hem UVA ve hem UVB ışınlarına karşı korur. Güvenli bir güneşlenme sağlar.Bronzluk Kraliçesi Eda Taşpınar’ın kusursuz bronzluğuna ulaşmak isteyip hem korunup hemde bronzlaşmak isteyenlerin ilk tercihi..
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Koruma Faktörü : SPF 15
Ürün Kodu: : 5000060925

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin