Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Eda Taşpinar Beyaz Ten Bronzlaştırıcı
Eda Taşpinar Beyaz Ten Bronzlaştırıcı 1

Eda Taşpinar Eda Taşpinar Beyaz Ten Bronzlaştırıcı

299.99 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Eda Taşpınar Beyaz Ten Bronzlaştırıcı® beyaz tene sahip bronzluk aşıkları için geliştirilmiştir.
Ürün İçeriği : Aqua, Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Octocrylene, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Ceteareth- 20, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Parfum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Betacarotene, Tocopherol, Disodium EDTA, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydrogenated Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Benzyl Benzoate, Coumarin, Hydroxyisohexyl-3-cyclohexene Carboxaldehyde, Caramel, CI 17200.
Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan önce tüm vücudunuza uygulayınız. Terledikten, yüzdükten ve havlu ile kurulandıktan sonra işlemi tekrarlayınız. Güneşte uzun süre kalındığında uygulamanın 2 saatte bir yenilenmesi gerekir. Eda Taşpınar Beyaz Ten Bronzlaştırıcı ile güneşlenmeye başlayıp daha sonra Eda Taşpınar Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağ ve Bronzluk Koruyucu Losyon kullanmanız tavsiye edilir.
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Ürün Açıklaması : Beyaz tenliler ve hassas bir cilde sahip olanlar “Nasıl bronzlaşabilirim?”, “Kaç faktörlü güneş yağı kullanmalıyım?” gibi sorunlarla uğraşmak zorundaydılar. Bu sene Eda Taşpınar, geliştirdiği özel içeriği sayesinde beyaz tenlilerin de her zaman istedikleri bronzluğa sahip olmasını sağlayacak. SatIŞ : Eda Taşpınar’ın kusursuz bronzluğuna ulaşmada çareler tükenmez. Beyaz tene sahip iseniz kızarmadan bronzlaşmanızı içeriğindeki özel formülasyon sayesinde sağlayacak..
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Koruma Faktörü : SPF 20
Ürün Kodu: : 5000365985

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin