Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Eda Taşpinar Yüz Koruyucu Spf 30 50 Ml Güneş Ürünü
Eda Taşpinar Yüz Koruyucu Spf 30 50 Ml Güneş Ürünü 1

Eda Taşpinar Eda Taşpinar Yüz Koruyucu Spf 30 50 Ml Güneş Ürünü

74.99 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Uyarılar: Ürünün göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas durumunda bolca su ile yıkayınız. Ürününüz direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız, aşırı sıcaktan koruyunuz. Güneşten koruyucu ürün kullandığınızda dahi güneşte uzun süre kalmayınız. Ürün bebek ve çocuklar için uygun değildir. Harici kullanım için uygundur.
Ürün İçeriği : Isododecane, Polysilicone-11, Laureth-12, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ribes nigrum Seed Oil, Octyldodecanol, Octyldodecyl Oleate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Alcohol, Paeonia suffruticosa Root extract, Rosmarinus officinalis Leaf Extract, Solidago virgaurea Extract, C12-15 Alkyl Benzoate, Silica.
Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan önce yüzünüze uygulayınız. Terledikten, yüzdükten ve havlu ile kurulandıktan sonra işlemi tekrarlayınız. Güneşte uzun süre kalındığında uygulamanın 2 saatte bir yenilenmesi gerekir. Eda Taşpınar Yüz Koruyucu SPF 30 leke oluşumuna karşı koruyucudur ve makyaj altına baz olarak kullanılabilir
Ürün Kodu: : 5000365987

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin